Ростислав Фук

Поліція проводить перевірку щодо гучної вечірки у Тернополі

За словами очільника поліції області, вечірка викликала «неоднозначну реакцію і невдоволення» серед деяких жителів міста, що й стало приводом для перевірки

У суботу, 17 серпня в одному з розважальних закладів Тернополя відбулася гучна вечірка, яка викликала «неоднозначну реакцію і невдоволення» серед жителів міста. Про це повідомив на своїй фейсбук-сторінці начальник Головного управління Нацполіції Тернопільської області Сергій Зюбаненко. Назви закладу, де відбувалася вечірка, наразі він не називає. 

Як повідомили у відділі комунікації поліції області, на місце події виїжджали патрульні, які провели профілактичну бесіду з адміністрацією закладу. Повідомлень від організаторів щодо проведення масового заходу в цьому комплексі до правоохоронців не надходило.

Даний факт зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівники поліції проводять перевірку, в рамках якої буде надана правова оцінка діям організаторів заходу.

Зважаючи на події сьогодення, коли наші Герої виборюють незалежність, проведення таких гучних заходів є недоречним. Деякі організатори, прикриваючи благодійними намірами збори допомоги для ЗСУ, спекулюють на цій темі та влаштовують подібні вечірки. Закликаю жителів Тернопільщини утриматися від організації масових заходів і виявити повагу до наших Захисників, - написав Зюбаненко.

У коментарях до допису очільника поліції області не всі згідні з підставами для перевірки, адже подібна вечірка не єдина у місті, тож якщо притягувати до відповідальності, то вже всіх. До того ж, у Тернополі проводять чимало масових заходів, зокрема, це було й на День міста. А також постійно відбуваються різноманітні концерти, що є теж масовим заходом, і там люди також танцюють і веселяться, причому серед них ймовірно можуть бути волонтери, благодійники і навіть самі захисники. Відтак, як вважають коментатори, карати одних і закривати очі на інших - не зовсім послідовно.

Фото ілюстративне

Вибір читачів за тиждень

Відео