Тамара Коблик

Помилуватися краєвидами Теребовлі тепер можна з альтанок на в’їзді у місто (фото)

Відпочинок можна поєднати з приємним і пізнавальним проведенням часу: поряд з альтанками до послуг відвідувачів розміщено два туристично-інформаційні стенди

При в’їзді у Теребовлю зі сторони Чернівців на узбіччі автодороги облаштовано нове місце відпочинку. Про це повідомили на сторінці Теребовлянської міської ради у фейсбуці.

У рекреаційній зоні зроблено акцент на мальовничому краєвиді Теребовлі, що відкривається згори, а також на комфортному відпочинку відвідувачів, завдяки встановленню малих архітектурних форм – зручних альтанок.

Водночас відпочинок можна поєднати з приємним і пізнавальним проведенням часу. Тому поряд з альтанками до послуг відвідувачів розміщено два туристично-інформаційні стенди.

Ми створити своє неповторне місце, яке могло б привертати увагу людей і було б їм цікаве. Відпочинкова зона доступна для жителів та гостей Теребовлянської громади. Тепеp вoдії та пасажиpи мoжуть зупинитися, відпoчити під навісoм, який захистить від дoщу й сoнця та oтpимати цікаву інфopмацію, яка poзміщена на стендах, - розповів міський голова Теребовлі Олег Продан.

Нагадаємо, на Тернопільщині облаштовують нову відпочинкову зону на Сереті.

Фото Теребовлянської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео