Послугами Чортківського туристично-інформаційного центру вже скористалися пів тисячі людей

photo_2021-07-20_11-22-00

Понад п’ятсот туристів за останні два місяці скористались послугами Чортківського туристично-інформаційного центру. Організовуючи піші оглядові екскурсії історичними пам’ятками Чорткова та надаючи в оренду каяки для сплаву по Серету, ТІЦ менш ніж за два місяці заробив 14 тисяч гривень.   

«Нашими послугами вже скористалися більше п’ятсот людей. Невеличка частина із них – офіційні делегації, котрі відвідували наше місто, тож для них екскурсії були безплатні. Окрім того, наразі є чимало екскурсійних груп, котрі ще не знають про те, що у нас є ТІЦ, тому таких туристів ми не можемо відслідковувати та відповідно порахувати. Але ми щоденно над цим працюємо», – розповів директор ТІЦу Степан Гречківський.

Також, зі слів директора, популярністю користуються нещодавно придбані каяки, на котрих можна сплавлятись по Серету від Скородинців до ГЕС у Чорткові. На найближчі два місяці усі вихідні вже заброньовані. 

Вартість організації сплаву на одномісному каяку складає 500 гривень, на двомісному – 700. Сплав триває від трьох до п’яти годин. 

За всіма деталями телефонуйте за номером: 068-90-45-765. 

Фото Чортківського ТІЦу

Вибір читачів за тиждень

Відео