Анастасія Кисіль

«Повернись живим»: тернополяни можуть витратити «ковідні» гроші для армії

Можна переказати всю суму виплати у 1000 грн або залишок, який є на банківській картці єПідтримки.

Кабінет Міністрів України повідомляє, що всі українці мають можливість пожертвувати гроші за вакцинацію від COVID-19 на допомогу українській армії. 

- У дуже непростий для нас час важливо підтримувати тих, хто зі зброєю в руках боронить Україну від російських військ, - йдеться у повідомленні. 

Ви можете переказати кошти через єПідтримку, якщо у вас є картка Монобанку, ПриватБанку чи Альфа-Банку. Очікують, що решта банків теж приєднаються до ініціативи найближчим часом. Також гроші можна переказати через Portmone.

До речі, внески українців на потреби армії б’ють рекорди: за одну добу зібрали більше коштів, ніж за весь рік. У Кабінеті Міністрів України кажуть, що українці ще 23 лютого зібрали 20,5 млн грн на допомогу українській армії через фонд «Повернись живим».

- Допоможемо українським військовим та захистимо країну від ворога разом! - звертаються до українців. 

Також Національний банк України відкрив спеціальний рахунок для збору коштів на підтримку Збройних Сил України, які захищають нашу територію від ворога.

Нагадаємо, скористатись єПідтримкою можна, якщо у вас є «зелений» COVID-сертифікат у застосунку Дія. Гроші можуть отримати і  діти 14-18 років

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео