Працівники, які прибирають дороги та тротуари у Тернополі, розповіли про наболіле (фотофакт)

1-7

Товариство, яке дбає про чистоту у центрі, мікрорайоні «Новий світ», масивах «Сонячний» та «Східний» розповіли про тернополян, які перешкоджають прибиранню.

За словами майстра дільниці, частими порушниками є працівники новобудов, які додають працівникам ТОВ «Авакс Проф» додаткової роботи.

– Ми рекомендували забудовникам ставити портативні мийки на виїздах із меж будівництва, щоб запобігти вивезенню болота та залишків будматеріалів на вулиці міста, – зазначає Анатолій Подлісний. – На жаль, забудовники не дослухаються, розносячи бруд по місту, від чого потерпають як жителі, так і ми, комунальники. Здійснивши нічне прибирання, дуже неприємно бачити, що будівельна техніка з самого ранку виїжджає з багнюкою на колесах, нівелюючи усю нашу роботу. Повторне прибирання – це не лише зайва робота, але й витрачання додаткових коштів. А ця проблема стосується фактично кожного будівництва.

Також додають зайвого клопоту і мешканці міста, які висипають будівельні матеріали на тротуар або ж на проїжджу частину. Перешкоджають прибиранню і водії, які паркуються на узбіччях. Як пише «Тернопіль житлово-комунальний», часто можна спостерегти таку ситуацію біля центрального ринку адже продавці сезонних овочів та фруктів залишають причіпи на узбіччях, а притягнути до відповідальності їх не можливо через відсутність відповідних дорожніх знаків.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео