Представники служби зайнятості зустрілись з безробітними

unnamed (1)

У Борщівському агротехнічному коледжі відбулась робоча зустріч директора Тернопільського обласного центру зайнятості Василя Олещука, директора районного центру зайнятості Марії Мандзюк та заступника директора – начальника відділу організації профнавчання ОЦЗ Петра Химейчука із представниками вищевказаного закладу: заступником директора з навчальної роботи Ігорем Блозвою та завідувачем навчально-виробничими практиками Ярославом Парнетою.

«Борщівський районний центр зайнятості співпрацює з агротехнічним коледжем більше 15 років, - повідомила Марія Мандзюк. - За цей час безробітні борщівчани навчалися за професіями: тракторист-машиніст с/г виробництва, коваль ручного кування, оператор комп’ютерного набору, за напрямком «Менеджмент малого підприємництва». Зокрема, в жовтні 2016 року почали навчатися 13 осіб, в т.ч. 8 демобілізованих учасників АТО, за професією тракторист-машиніст с/г виробництва».

Під час зустрічі обговорювалися шляхи співпраці щодо професійної підготовки безробітних, можливості застосування різних методів організації такого профнавчання, розширення переліку професій, які можуть здобути особи зі статусом безробітного за направленням служби зайнятості.

Разом з тим під час ділової бесіди піднімалися питання проведення заходів, які б сприяли працевлаштуванню випускників коледжу та професійної орієнтації учнівської молоді.

Представники служби зайнятості зустрілись з безробітними, які на сьогодні проходять навчання за професією тракторист-машиніст с/г виробництва.

У рамках робочого візиту директор ОЦЗ також провів нараду з колективом Борщівського РЦЗ, на якій наголосив на першочергових завданнях, що стоять перед службою зайнятості, про відповідальність кожного фахівця служби за надання адресних соціальних послуг клієнтам.     

Вибір читачів за тиждень

Відео