Представниця Тернопільського «Інваспорту» виборола срібну нагороду (фото)

1

Представниця Тернопільського «Інваспорту» Роксолана Будник  виборола срібну нагороду на чемпіонаті України з настільного тенісу серед спортсменів з вадами слуху.

В Полтаві, у спорткомплексі «Енергія», завершився чемпіонат України з настільного тенісу серед спортсменів з вадами слуху. Учасниками змагань стали 38 спортсменів (25 чоловіків та 13 жінок) із десяти регіонів України. Тернопільський центр та ДЮСШІ «Інваспорт» представляли Роксолана Будник та Ерік Скринник.

 Щодо результатів, то серед жінок в особистому заліку Роксолана Будник (2004 р.н., м. Заліщики, учениця Заліщицької державної гімназії імені Братів Гнатюків) посіла п’яте місце, у змішаній парі, виступаючи разом полтавчанином Максим Овчаренком, зайняла 5-8 місця, а у жіночій парі з Ларисою Старіковою (Київ) виборола срібну нагороду.

Ерік Скринник (1992 р.н., м. Тернопіль) серед чоловіків в особистому заліку посів 13 місце, а у чоловічій парі зі спортсменом з Миколаєва Миколою Лабзеньовим посів 5-8 місце, пишуть на сайті Тернопільської ОДА Управління фізичної культури та спорту.

Фото Тернопільської ОДА Управління фізичної культури та спорту 

Вибір читачів за тиждень

Відео