Віра Олександрович

Прем’єр-міністр України спробує на смак те, що тернополяни їдять щодня

http://photo.unian.net

У робочих справах на Тернопілля завтра, 26 січня, прибуде Прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Точний маршрут високого гостя, звісно ж, не повідомляють, однак є інформація, що планується поїздка в один із районів краю. Швидше за все – на Кременеччину.

ангиограф
ангиограф

Потім прем’єр огляне кілька об’єктів у Тернополі. Зокрема, чекають Володимира Гройсмана у Тернопільській університетській лікарні, що на вул. Клінічній. Там, у новоствореному кардіоцентрі йому покажуть сучасний ангіограф, якого у нас досі в області не було. Завдяки цьому оснащенню у нашому місті тепер можна буде застосовувати метод спеціального рентгенологічного дослідження кровоносних судин різних органів. Тож допомога пацієнтам буде швидшою і дієвішою.

Moloko
Moloko

Окрім того, очільник Кабміну має намір відвідати одне із найвідоміших переробних підприємств краю – завод «Молокія». Нагадаємо, на цьому підприємстві виготовляють цілу низку молочних продуктів високої якості. Тернополяни смакують нею щодня (докладно про це підприємство читайте ТУТ прим.).

До речі, Володимир Гройсман на Тернопіллі – не вперше. На летовищі в обласному центрі його зустрічали і в 2016 році, і в 2017-му. Зокрема, він брав участь у Форумі «Децентралізація – основа формування ефективної системи управління та місцевого розвитку», що відбувся біля селища Дружба, у навчально-оздоровчому комплексі «Червона калина» (читайте ТУТ і ТУТ прим.).

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео