Принципи вибору моделей брюк для повсякденного використання

Новини компаній

Коко Шанель зробила величезний вклад не лише у світ моди, але й у світогляд жінок та чоловіків. Саме вона вирішила, що стильний чоловічий костюм буде чудово сидіти на жіночій стрункій фігурі, та не помилилася. З того часу жіночі брюки користуються величезним попитом. Їх одягають не лише у повсякденному житті, але й на святкові заходи.

Різновиди жіночих брюк

Цей елемент одягу обирають залежно від призначення, а також особливостей фігури. Якщо жінка має виражені сідниці та стегна, оптимальним варіантом стане модель, яка розширена у зоні стегон. Добре сидять моделі із завищеною талією, а також класичний варіант - зі стрілками. Якщо ж це стиль кежуал, то зазвичай обирають прямі моделі та варіанти, які пасують до лоферів, чоботів на тракторній підошві.

Для струнких жінок створені облягаючі брюки від Intertop з еластичної тканини. Вони нагадують звичайні легінси, але у нижній частині, в районі щиколоток, розширюються.

Якого фасону обрати брюки для повсякденного життя?

Для активного життя створені просторі моделі, які називаються галіфе. Зазвичай вони мають великий об'єм у зоні стегон, та дозволяють активно рухатися.

Параметри вибору жіночих брюк:

  • Останнім часом досить популярні штани з кишенями у нижній частині. Такі моделі продають у зв’язку з популяризацією військової форми, яка повинна бути досить зручною.
  • Штанці від військових костюмів мають величезну кількість кишень. Це стало досить популярним та перемістилося не тільки на чоловічий, але й жіночий одяг.
  • Для активного життя краще обирати моделі, створені з комбінованих матеріалів, тобто з суміші натуральних та синтетичних тканин. Завдяки волокнам еластану та лайкри, такі моделі чудово сідають на будь-якій фігурі, та не сковують рухів. Вільні брюки з льону та шифону зазвичай купують для літа, бо вони дозволяють тілу дихати, вбирають вологу.

Обираючи брюки, варто оцінити загалом весь гардероб, щоб розібратись, яка модель впишеться у нього якнайкраще. Тому для дівчат, які віддають перевагу стилю кежуал та постійним прогулянкам, створені вільні моделі, з комбінованих тканин, які за складом нагадують джинси. Тканина досить цупка та щільна, але при цьому чудово сідає по фігурі, підкреслюючи її. Останнім часом досить популярними вважаються моделі з завищеною талією, стрілками, які трохи звужуються донизу. Їх можна з легкістю комбінувати з кедами, білими кросівками та спортивним взуттям.

Фото: Intertop

Вибір читачів за тиждень

Відео