Віра Олександрович

Про податкові зміни розповіли підприємцям на Гусятинщині

gusyatyn

Ряд заходів, спрямованих на відвертий діалог із представниками бізнесу, громадськості і місцевих засобів масової інформації провели у Гусятинському районі.

    Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) в області. Зокрема, заступник начальника ГУ ДФС в області Сергій Господарик зустрівся із директором районного радіомовлення і журналістом районної газети «Вісник Надзбруччя». Під час зустрічі вони обговорювали шляхи покращення інформування жителів району із питань податкового законодавства. Згодом відбувся семінар для платників Гусятинщини.

Завдяки вам протягом восьми місяців цього року надходження до державного бюджету склали більше 20 мільйонів гривень, - каже Сергій Господарик. - Щодо місцевих бюджетів, то їхні показники, порівняно із аналогічним періодом минулого року, зросли на 34,4%, а це - досить вагомий результат.

    Згодом в актовій залі Гусятинського відділення Чортківської ОДПІ спеціалісти фіскальної служби зустрілися із місцевими бухгалтерами і підприємцями. Провели для них семінар, на якому роз’яснили актуальні зміни у сплаті податку на додану вартість, про особливості нарахування військового збору і податку на доходи фізосіб, правила нарахування  і сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у рамках податкової реформи, а також розповіли про спрощену систему оподаткування для юридичних осіб та чимало іншого.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео