Дарія Шевченко

Прокуратура Тернопільської області передала до суду справу учасника терористичної організації, який перебуває в розшуку

23ab669af201fbceb9176e1141d1c91ad0261b8b

На Тернопільщині учасника терористичної організації ЛНР заочно засудили до 15 років позбавлення волі. Розслідування у цій справі здійснювалось слідчим відділом СБУ в області. За інформацією поліцейських, у 2014 році житель Луганська став членом ЛНР. Там йому надали військове звання та видали зброю для виконання злочинних завдань.

- Перебуваючи у вказаному військовому формуванні, обвинувачений упродовж 2014-2016 років умисно, з корисливою метою, брав участь у злочинній діяльності терористичної організації «ЛНР» на тимчасово окупованій території Луганської області. Він забезпечував учасників вказаної організації зброєю, боєприпасами до неї, вибухівкою, харчовими продуктами, іншим речовим майном для здійснення терористами збройного протистояння військовослужбовцям Збройних Сил України та співробітникам правоохоронних органів, - пише Прокуратура Тернопільської області.

Суд визнав винним чоловіка та присудив його до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Оскільки чоловік перебуває у розшуку, то початок строку покарання рахуватиметься з дня його затримання.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео