Тамара Коблик

«Результат неймовірний»: тернополянка розповіла про стан сина, який отримав дорогий укол від СМА

Максим Антонишин рік тому отримав найдорожчу ін'єкцію у світі, яка врятувала йому життя

Рік тому найдорожчий укол у світі отримав Максим Антонишин з Тернополя. У хлопчика діагностували спінально-м'язову атрофію (СМА). Врятувати життя дитині могла ін’єкція вартістю понад два мільйони доларів. Та батькам пощастило - «найдорожчий у світі укол» вдалося виграти у лотерею. Як зараз почувається Максимко, розповіла його мама Юлія Антонишин-Леськів.

Привіт дорогі чарівники. Минув рік після отримання генної терапії препаратом «ZOLGENSMA». Ну, що ми можемо розповісти... Ефект Ви можете побачити на відео. Синочок - великий молодець! Згадуючи минуле, які фізичні можливості мала дитина, результат неймовірний, - йдеться у дописі.

І це результат лише за рік, каже мама Максимка. Хоч здається, що це багато часу, але для СМА та відновлення організму це дуже мало.

Тому все тільки починається. Віримо і молимось у здорове майбутнє для сина, за мир та спокій  для нашої рідної України та кожного з Вас! Бережіть себе!  Мирного нам неба!Дякуємо усім Вам за все, що Ви зробили для нашого сина! Без Вас таких результатів, які ми маємо, не було б. Ви подарували для Макса майбутнє! Цінуємо кожного! Дякуємо ЗСУ за можливість прокидатись щодня та просто жити! Слава Україні! Героям Слава!, - пише Юлія Антонишин-Леськів.

Читайте також: Як почувається Арсенко з Тернопільщини, який рік тому отримав найдорожчий укол у світі.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео