Samsung Fold - мобільний кінотеатр у твоїй кишені

Новини компаній

Телефон чи планшет? Таке питання часто постає перед покупцями. Але сьогодні компанія Samsung має рішення, яке вирішить усі суперечки. Сучасний смартфон Samsung Fold 5 1tb поєднує в собі переваги обидвох гаджетів. У складеному стані, він легко вміщується в кишеню або маленьку сумочку. А в розкладеному – має великий екран, на якому можна з задоволенням переглядати будь-який медіаконтент або працювати над проєктами.

Особливості моделі

Головна особливість моделі – унікальний механізм складання. У розгорнутому вигляді зручна книжечка має розмір екрана майже 8”. При цьому роздільна здатність складає 2176x1812 пікселів. Плюс до цього – яскраві кольори та висока чіткість зображення. А ще надвисока яскравість 1750 ніт. Ви зможете користуватись телефоном навіть під яскравим сонячним промінням без погіршення якості зображення.

Характерна особливість телефону – можливість переглядати велику кількість інформації на одному екрані. Технологія підтримки багатозадачності дозволяє одночасно відкривати до 3-х вікон з різними застосунками. Перевіряйте пошту, слухайте музику, та слідкуйте за новинами в Інтернеті одночасно.

Серед інших особливостей:

  • якісна камера, що дозволяє робити над чіткі знімки;
  • потужний акумулятор;
  • можливість використовувати S-Pen для керування екраном;
  • якісний, гучний звук.

Купувати Samsung Fold 1 тб краще за все в офіційних дилерів. У інтернет-магазині samsungshop.com.ua ви можете знайти оригінальний товар за прийнятними цінами. Виберіть відповідний дизайн та насолоджуйтесь перевагами сучасної моделі.

Технічні деталі

При розробці смартфона Samsung Fold виробниками були застосовані сучасні технології, зокрема:

  • зміцнений алюмінієвим каркасом надтонкий корпус;
  • подвійний рейковий шарнір, що буде працювати роками;
  • максимальний рівень вологостійкості, який вбереже ваш гаджет навіть від глибокого занурення.

Придбайте собі новий флагман від Samsung, отримайте новий спектр відчуттів від використання потужного сучасного апарату. Самсунг не підведе!

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео