Серійні викрадення на Тернопільщині: місцем злочину стали будинки пенсіонерів

5

Жителів Тернопільщини попереджають про чотирьох зловмисниць, які пересуваються на автомобілі та обкрадають довірливих пенсіонерів.

Наразі відомо про дві крадіжки із однаковими планом дій. Перша з них трапилася нещодавно із жителькою села Мишковичі Тернопільського району. До жінки, прикриваючись немовлям, прийшлио чотири незнайомки та викрали з будинку більше 50 тисяч гривень.

Випадок із подібним сценарієм трапився 21 травня у Чистилові. До правоохоронців звернулася потерпіла, яка повідомила, що непрохані гості з'явилися на її подвір'ї й попросили нагодувати дитину. Як виявилося пізніше, поки одні відволікали жінку, пропонуючи купити ковдри, простирадла, інші – грабували. Після відмови у покупці речей, усі четверо зникли. Пізніше 60-річна постраждала помітила, що у сховку немає більше 40 тисяч гривень.

Наразі поліцейські проводять пошукові заходи по області, аби встановити особи жінок та затримати за вчинені правопорушення. Окрім того, правоохоронці просять жителів Тернопілля бути уважними та обережними, не пускати на подвір'я незнайомих осіб. А якщо у своєму населеному пункті ви помітите людей, які підходять під поданий опис, телефонуйте до поліції.

Попередній опис розшукуваних такий: одна із жінок приблизно 50-річного віку, інші від 25 до 30, з ними є немовля. Самі зловмисниці пересуваються на автомобілі марки «Опель» темно-зеленого кольору та на машині білого кольору, повідомляє Національна поліція в Тернопільській області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео