Ростислав Фук

Що варто знати споживачам про фірму Proel

Новини компаній

Італійська компанія Proel, яка спеціалізується на виробництві звукового обладнання, комутації та музичних інструментів, доволі популярна в Західній Європі, а серед вітчизняного споживача користується стриманим попитом. Причин тому декілька: по-перше, – це низька поінформованість потенційного покупця та користувача її товарів, а по-друге – доволі висока вартість її рішень на тлі існування набагато більш дешевих альтернатив. І тим не менше, фахівці інтернет-магазину Музлайн наполягають на тому, що продукція бренду заслуговує на увагу і ось чому.

proel

Асортимент для профі і не тільки

Актуальний асортимент продукції компанії Proel складається з декількох основних категорій товарів:

  • аксесуари для звукового обладнання;
  • професійна комутація;
  • акустичні системи різних типів;
  • мікшерні консолі;
  • товари для барабанщиків;
  • цифрові піаніно.

Свого часу компанія розпочала роботу як виробник дротів для музичного обладнання і завдяки якісному підходу до всіх процесів (та високим стандартам) досягла успіху на європейському ринку. Завдяки цьому їй вдалося суттєво розширити свій асортимент, сповідуючи той самий підхід до стандартів якості. За декілька десятиліть компанія з невеликої мануфактури перетворилася на доволі потужний масштабний бренд з великими амбіціями.

Стандарти якості

Щодо стандартів якості, про які ми вже згадували, то зберегти їх компанії допомогло доленосне рішення про відмову від перенесення свого часу основного виробництва до Китаю аби здешевити процеси. Щоби оптимізувати їх, компанія переглянула свою маркетингову стратегію, скоротила витрати на надлишковий дизайн, сконцентрувалася на функціональності, мінімалізмі та практичності своїх товарів. Ідея економити на розборці продукції розуміння не знайшла, так само як і вирішення економити на контролі якості. У виробничий цикл залучені найкращі інженери з усього світу.

Зрозумілі ціни

muzichne obladnanya proel

Описаний вище підхід до якості продукції не зміг не вплинути на ціни - звісно, продукція Proel коштує в середньому дорожче, аніж можливі аналоги, які були виготовлені в Азії тими самим брендами, що свого часу вирішили оптимізувати витрати на виробництво. Але, як виявилося, з більш високим прайсом в комплекті йде і більш якісна репутація, яка зробила його улюбленим рішенням великої кількості європейських фахівців. Українські користувачі, за словами спеціалістів інтернет-магазину Muzline, усе частіше готові заплатити більше, аби і отримати більше - більше стабільності, якості і впевненості в результатах своєї роботи.

Фото Muzline та Proelworld

Вибір читачів за тиждень

Відео