Що чекає тернополян на вихідних?

b9fe2985-b6b5-4393-9677-8c8dc7b8ca42

Вечірки, вистави, концерти та  культурні заходи ще ніхто не відміняв. Вам варто вийти за рамки домашнього комфорту та поринути у атмосферу розваг і веселощів. Зігрівайтесь!

 

До Вашої уваги події вихідного дня:

2 лютого

Вистава «Сватання на Гончарівці»

Коли: 19:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

Красуню Уляну віддають за дурня Стецька, але її серце належить Олексію. Як складається далі її доля? Народні звичаї, велика кількість народних пісень допомагають глядачу зробити веселу подорож у минуле.  Квитки можна придбати у касі театру.

Зустріч випускників

Де: Розважально-відпочинковий комплекс «MAXIM»

Шкільні роки давно пролетіли, але завжди приємно побачити ті обличчя, поруч з якими ви росли та дорослішали. РК «МАХІМ» запрошує вас відсвяткувати зустріч випускників разом із нами, а ми допоможемо вам запам‘ятати її на довго! Резерв столиків за нижчевказаним телефоном.

Cosmos Zouk Party SDC

Коли: 20:00

Де: Студія танцю «Social Dance Club»

Поринь у космічну тантру разом з нами! ZOUK Party - це не просто вечірка, це щось магічне... і магія відбувається одразу є коли відкриваються двері.- відчуй магію - відчуй єднання з музикою- відчуй танцювальний конект. Це щось більше ніж просто танець! Музика - 50% zouk/ 50% kizomba. Вартість - 40 грн

Gunz Live band

Коли: 19:00

Де: Паб «Хмільне щастя»

Вечір настільних ігор

Коли: 18:00

Де: SMMS-studio

В суботу будемо грати у такі ігри: - «Flick `em up» захопливі бої на Дикому Заході! Команда шерифів проти команди бандитів! Дуже весела паті гра (кількість гравців 2-12) - «Діксіт» (Гра на асоціації з незвичайними картами! Чудернацькі карти будуть створювати веселу атмосферу в компанії)- «Хрещений батько» (Контролюйте райони Ньо-Йорка, кришуйте бізнес, та станьте найвпливовішою сім‘єю в місті- «Кодові імена» - номер 1 серед паті-ігор! Діліться на команди та розсекречуйте кодові імена завдяки асоціаціям!- «Саботер» - винеси з тунелю якнайбільше золота! В грі є таємний шкідник, який буде псувати вам шлях! Блефування в цій грі грає дуже важливу роль! Отже потрібно буде постаратись;)- «Замки божевільного короля Людвіга» - чудова гра, ви будете будувати власні замки з великими коридорами, спальнями, залами для прийомів гостей та багато інших кімнат! Вхід: 50 грн. Обов'язкова попередня реєстрація.

Відкриття Об'єкти. Міхал Пєтшак

Коли: 19:00

Де: Ресторан «Bunkermuz»

Головні теми експозиції — час і простір, їх взаємодія. Це своєрідне балансування між статичним і рухомим зображенням.  Міхал Пєтшак творчо проявляє себе головним чином за допомогою фотографії та відео, використовуючи ці медіаінструменти для реалізації концептуальних намірів. За словами митця, фотографія не показує реальності — вона створює її. Міхал Пєтшак порушує проблеми особистості в широкому соціологічному та урбаністичному контекстах. Митець протиставляє особистість міському пейзажу. Цей виднокіл він не просто зводить до пластичної форми ідеалізованих уявлень архітектури — його концептуальні припущення є глибокими у формі образу. Фінальна робота — багаторівнева, у формі поліптиха, що складається з начебто цілісних фотографічних кадрів, які поєднуються з рухомим зображенням. І хоча відправною точкою завжди є фотографія, поєднуючись із відеоанімацією, створюється добре збалансований цілісний об’єкт.

Книжково-ілюстративна виставка «У вирі визвольних змагань»

Де:  Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека

Виставка приурочена до 90-річчя Організації українських націоналістів. Організація українських націоналістів (ОУН) — український громадсько-політичний рух, що ставить собі за мету встановлення Української соборної самостійної держави, її збереження та розвиток.

English Speaking Club

Коли: 17:30

Де: Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека

Розмовний клуб англійською у бібліотечному ресурсному центрі «Вікно в Америку».

Теплий комплект - власноруч!

Коли: 11:00

Де: Творча майстерня «Палітра тепла»

Минулі майстер-класи з валяння головних уборів та рукавичок перевершили усі очікування - викликали хвилю задоволення як результатом, так і самим процесом. Нас просять повторити! Отож, поки ще зима у розпалі - маєте час зробити собі подарунок! Ми об'єднуємо два майстер-класи (шапочка і рукавички) в один день. Розпочнемо з головного убору. Під час робочого процесу зробимо перерву на обід. Вартість виготовлення шапки чи берета (на вибір) 550 грн, рукавичок (мітличок) 250. Усі матеріали входять у вартість. Потрібно лише при записі вказати бажані відтінки. Проведе м/к Оксана Чмиленко. Реєстрація за нижчевказаним телефоном. Також у нас можна придбати подарункові сертифікати на будь-який із майстер-класів.

Набір на безкоштовний розвиваючий цикл майстер-класів робототехніки «Робот мрії»

Де: Комунальна установа «Тернопільська обласна бібліотека для дітей»

LeGo WeDo розвиває: - Увагу; - Дрібну моторику рук; - Мислення винахідника; - Образне мислення;

Англійський розмовний клуб для підлітків

Коли: 12:30

Де: Європейська Креативна Школа «Unicum»

Позаду місяць бенгальських вогнів, куті і невгамовних санчат! Пора братись до роботи та відточувати майстерність спілкування англійською. Запрошуємо підлітків 10-14 років приєднатись до нашого англомовного клубу щосуботи, де в цікавому товаристві американки Shakita Billy практикуватимемо розмовну англійську з акцентом на розвиток навичок підприємливості. І насамкінець, для тих, хто читає пости до кінця, найцікавіша інформація... Для тих учнів, у кого в табелі 2 останні семестрові оцінки з англійської мови не нижче 10 балів - місяць безкоштовного відвідування!

Виставка «Рослини-хижаки та мешканці джунглів»

Коли: 10:00

Де: вул.15 квітня, 5а (ТЦ «Рай центр», нове «Сільпо»)

Якщо Ви хочете по-справжньому незабутніх вражень, відвідайте нашу унікальну виставку, де Ви відкриєте для себе новий, цікавий світ дивовижних рослин і тварин, повний таємниць, загадок і відкриттів. Порадуйте себе та свою дитину можливістю поближче познайомитися з плотоїдними рослинами, дізнатися про їх життя і полювання. Це не фантастика - Ви на свої очі побачите незвичайні, яскраві та захоплююче красиві рослини, які харчуються комахами і навіть дрібними гризунами та птахами! Крім цього, на виставці представлені гігантські павуки-птахоїди з усього світу, водні та сухопутні черепахи, граційні яскраві змії, незвичайні ящірки, цікаві жаби, комахи, молюски та багато інших експонатів! Щодня о 10.00, 15.00 та 18.00 найцікавіше - проводиться показове годування! Фото- і відеозйомка, спілкування з тваринами контактної групи, а також екскурсійний супровід - безкоштовно! На виставці Ви зможете придбати хижу рослину, яка Вам сподобається, - і зелений «монстрик» буде радувати Вас удома або стане прекрасним подарунком для Ваших близьких. Відволічіться від повсякденних турбот і пориньте у світ прекрасного! Ми впевнені, що дорослим і маленьким гостям сподобається тут, і Вам захочеться побувати у нас знову і знову.

День відкритих дверей у Комп’ютерну Академію STEP

Коли: 11:00

Де: Тернопільський обласний краєзнавчий музей Комп'ютерна Академія «IT Step»

Хочете знати, в чому переваги роботи в IT? Давно мрієте потрапити в IT, але не знаєте з чого почати? Почніть з якісного та актуального комп’ютерного навчання. Запрошуємо усіх від 15 до 55 років в Комп’ютерну Академію STEP!

 

3 лютого

Комедія «Запорожець за Дунаєм»

Коли: 19:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

Вистава про любов, про хитрого та доброго Карася, а також про те, що українець без України прожити не може. І ніякий турок цьому не завадить. Пройшло кілька століть, але ж у народі досі пам’ятають пісні «Місяцю ясний, зорі прекрасні», «Ластівко моя прекрасна» та інші...   Квитки можна придбати у касі театру.

Музична казка «Незвичайні пригоди відважних козаків»

Коли: 13:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

О.Мосійчук за мотивами народних переказів та легенд. Квитки можна придбати у касі театру.

Вистава «Веселе мишеня»

Коли: 12:00, 14:30

Де: Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки

Все шкереберть у затишній оселі тітоньки Марини після того, як у неї появився незваний гість Мишеня Мицик, якому тітонька Марина, щоб позбавитися його, зробила «подарунок» - Кота Кицика. Про веселі бешкетування маленького Мишеняти і примхливого Кота розповідає ця вистава-комедія. Квитки можна придбати у касі театру.

Виступ гурту «Mama Mia»

Коли: 19:00

Де: Паб «Хмільне щастя»

Вхід вільний.

Гра «Мафія»

Коли: 18:00

Де: Центр творчого розвитку «ІдеЯ»

«Мафія» - це цікава, захоплююча та інтелектуальна командно-рольова гра з детективним сюжетом, яка заснована на живому спілкуванні. Це цікаво та інтерактивно - всі гості заходу залучені в процес є не просто глядачами, а безпосередніми учасниками і головними дійовими особами вечора. Це корисно - гра «мафія» вчить правильно і чітко висловлювати свої думки, створювати і ефективно управляти командою. Нудьгувати Вам не доведеться!

Відкриття Об'єкти. Міхал Пєтшак

Коли: 19:00

Де: Ресторан «Bunkermuz»

Головні теми експозиції — час і простір, їх взаємодія. Це своєрідне балансування між статичним і рухомим зображенням.   Міхал Пєтшак творчо проявляє себе головним чином за допомогою фотографії та відео, використовуючи ці медіаінструменти для реалізації концептуальних намірів. За словами митця, фотографія не показує реальності — вона створює її. Міхал Пєтшак порушує проблеми особистості в широкому соціологічному та урбаністичному контекстах. Митець протиставляє особистість міському пейзажу. Цей виднокіл він не просто зводить до пластичної форми ідеалізованих уявлень архітектури — його концептуальні припущення є глибокими у формі образу. Фінальна робота — багаторівнева, у формі поліптиха, що складається з начебто цілісних фотографічних кадрів, які поєднуються з рухомим зображенням. І хоча відправною точкою завжди є фотографія, поєднуючись із відеоанімацією, створюється добре збалансований цілісний об’єкт.

Книжково-ілюстративна виставка «Іван Труш – 150»

Де: Тернопільський обласний художній музей

Це першу із черги тематичних ювілейних виставок, вона висвітлює творчий доробок видатного українського художника, організатора культурно-мистецького життя Галичини зламу ХІХ – ХХ ст. – Івана Труша (1869––1941). Виставка презентує твори у жанрах пейзажу, психологічного портрета й сюжетних композицій.

І не стихає коляда...

Коли: 14:00

Де: Тернопільська міська централізована бібліотечна система

Різдвяні свята завершилися, залишивши по собі незабутні емоції занурення в дитинство. На спомин про це змайструємо фіґурки малих колядників- хлопчаків. Допоможе нам у цій справі майстриня Надія Луцишин. Для заняття потрібно підготувати біле полотно, синтепон, міцні нитки, голку, ножиці, клаптики теплих тканини для зимового одягу, шматки хутра, хустин, вишиті фрагменти ( розміри та деталі в коментарях).Як завжди у нас ви знайдете хороший настрій , кавування з домашніми смаколиками, душевні бесіди та своїх харизматичних колядників. Благодійний внесок на потреби бібліотеки 10 гривень. Не проґавте! Краще прийти і побачити все самому, ніж потім почути, як було файно, від інших.

Жіноча локація - Твій випускний

Коли: 16:00

Де: Beauty центр «Prestige»

Ще один крок і треба бути сміливішою! Ще один крок - і доросле життя. Але спочатку випускний. Мрія на відстані часу. Я буду неперевершеною. Красивою, впевненою, особливою.  Все просто - «Престиж» поруч, тому мені легко зробити цікаву зачіску, найкращий макіяж і підготувати обличчя до нових змін. Приходь на «Жіночу локацію» в Косметологічний центр Prestige. Ти дізнаєшся усе про підготовку до найважливішого шкільного вечора. Оберемо стильну сукню (допоможе Емілія Монастирська ), дізнаємося про догляд за обличчям (розкажуть косметологи), макіяж та зачіску. А ще будуть нові знайомства, смаколики на компанію та подарунки.

Валіза емоційного розуміння

Коли: 14:00

Де: Креативна студія Ірини Мацко «ІРИска»

Тривалість: 3 години. Учасники тренінгу отримають сертифікат. Вартість - 350 грн Для кого: вчителі, батьки і ті, хто хочуть досягти взаєморозуміння у спілкуванні. Ви навчитесь :Розумітись із собою. Відчувати, розрізняти почуття і потреби. «Перебувати» в конфлікті. Реагувати на критику. Зберете арсенал вправ для роботи з учнями, дітьми, друзями, близькими. Якщо Ви маєте бажання бути щасливим у спілкуванні з іншими, з розумінням приймати те, що транслює світ- то я чекаю саме на Вас! Тренер : Наталія Яйко – вчитель, методист, казкотерапевт. Учасниця програми «Інтегральне лідерство в освіті», «Школа емпатії». Засновниця простору для розвитку «Вчительські закамарки». Двічі переможниця програми «Успішний педагог». Нагороджена медаллю «За відданість справі».

Дитячі заходи

Набір на безкоштовний розвиваючий цикл майстер-класів робототехніки «Робот мрії»

Де: Комунальна установа «Тернопільська обласна бібліотека для дітей»

LeGo WeDo розвиває: - Увагу; - Дрібну моторику рук; - Мислення винахідника; - Образне мислення;

Цікава неділя

Коли: 17:00

Де: Дитячий розважальний центр «Мадагаскар»

Майструємо Веселих пінгвінів разом із центром інтелектуального розвитку  та дозвілля «Smart kids»

Виставка «Рослини-хижаки та мешканці джунглів»

Коли: 10:00

Де: вул.15 квітня, 5а (ТЦ «Рай центр», нове «Сільпо»)

Якщо Ви хочете по-справжньому незабутніх вражень, відвідайте нашу унікальну виставку, де Ви відкриєте для себе новий, цікавий світ дивовижних рослин і тварин, повний таємниць, загадок і відкриттів. Порадуйте себе та свою дитину можливістю поближче познайомитися з плотоїдними рослинами, дізнатися про їх життя і полювання.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео