Що чекає тернополян на вихідних

Зустрічайте літо весело та занурюйтеся з головою у атмосферу розваг і веселощів.

До Вашої уваги події вихідного дня:

 

22 червня (субота)

Комедія «Рятуйте, мене женять!»

Коли:  19:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка  Мала сцена

Режисер-постановник - народний артист України Олег Мосійчук. У ролях - Мирослава Мельник, Юрій Черненко, Оксана Левків і заслужений артист України Сергій Андрушко. Вистава «Рятуйте, мене женять!» - це класичний сюжет «приборкання норовливого».  Квитки можна придбати в касі театру.

Виставка картин Н. Собкович та Н. Бесараб «Чарівний світ ірисів»

Де: Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека

Саме Іриси надихали відомих квітникарів, художників та поетів. Надихнули і двох відомих тернопільських художниць Наталію Собкович та Наталію Бесараб. Запрошуємо на виставку «Чарівний світ ірисів», відволіктися від буденності та поринути у чудовий світ мистецтва.

Виставка «PluraliaTantum»

Де: Ресторан «Bunkermuz»

У більшості мов світу існує доволі велика кількість слів, які вживаються лише у множині. Здебільшого у лінгвістиці цей мовний феномен позначається скороченням pl, що походить від латинського словосполучення pluraliatantum(пер. «лише множина»). Даний проект є симбіозом двох попередніх InnerUrban та (Do)повни…, які відбулися нещодавно. Як і більшість моєї роботи, вони пов’язані з процесом самовизначення та самоідентифікації Людини, усвідомленого або підсвідомого вибору, взаємовпливів факторів життя тощо.

Книжкова виставка «Оберіг державності та демократії»

Де: Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека

Виставка приурочена до Дня Конституції України.

Олімпійський день - 2019

Коли:  11:30

Де: Парк ім. Т.Шевченка

Відбудеться свято спорту - Олімпійський день! Запрошуємо тернополян взяти учать у символічному пробізі, майстер-класах з різноманітних видів спорту та споглядати показові виступи! Реєстрація на забіг - 10:00-10:45.

Чемпіонат Тернопільської області з лову риби фідером 2019

Коли:  06:00

Де: Гребний канал Тернопільського ставу

Чемпіонат Тернопільської області (ЧО) проводиться з метою: розвитку риболовного спорту в Тернопільскій області; визначення кращих спортсменів та підготовки їх до участі у всеукраїнських змаганнях з риболовного спорту; підвищення спортивної майстерності і удосконалення техніки володіння спортивним знаряддям; пропаганди здорового способу життя та популяризації риболовного спорту. До участі в змаганнях допускаються спортсмени та рибалки-любителі Тернопільскої області та інших регіонів України, які за віком не молодші 15 років. Змагання командно-особисті, склад команди - 2 учасника. Перевагу в реєстрації мають члени обласних ФРС. Учасники зобов'язані: виконувати вимоги поведінки на водоймищах, правил змагань і даного положення, дотримуватись морально-етичних норм поведінки в суспільстві; бути спорядженим відповідним чином для безпечної участі в змаганнях; беззаперечно дотримуватись розпоряджень і вказівок суддів; при погіршенні здоров’я терміново поставити до відома суддю.

Відкритий 5km забіг Ternopil runday!

Коли:  08:30

Де: площа на набережній перед Центральним причалом

runday - це національна спільнота бігунів та волонтерів з єдиною місією: зібрати 1 мільйон людей, які регулярно бігають або ходять 5 кілометрів.

 Відкритий урок «Як створити свій популярний YouTube канал і стати Ютубером»

Коли:  11:00

Де:  Тернопільський обласний краєзнавчий музей Комп'ютерна Академія «IT Step»

Ваша дитина любить знімати все навколо на мобільний телефон? Хоче отримати визнання, стати популярним і відомому автором відео? Тоді спрямуйте її захоплення у цікаву та прибуткову справу на безкоштовному відкритому уроці «Як створити свій популярний Youtube-канал та стати ютубером» для дітей від 9-14 років. У програмі:- Як стати відомим та знаменитим не встаючи з дивану.- 5 кроків для створення свого YouTube-каналу.- Лайфхаки, як зібрати підписників на свій канал.- 7 актуальних тем, якими ви можете зайнятися в YouTube.- Як стати мільйонером - практичний посібник для початківців.- 10 YouTube-каналів дітей, яких дивляться мільйони.

Весела субота

Коли:  17:00

Де: Дитячий розважальний центр «Мадагаскар»

Спортивні Естафети від спортивно-розважальної студії «Добрий день».

Виставка «Роботів&Трансформерів»

Коли:  10:00

Де: ТРЦ «Подоляни»

Унікальна виставка роботів та трансформерів з металу, в повну величину, що увійшла в « Книгу Рекордів України »! На ній представлено більше 20 роботів із металу. Оптимус Прайм - висота якого 3,5м. Бамблбі - вага якого більше тони, справжня машина трансформер та шоу танцюючих роботів. Квитки: Дорослий - 50грн. Дитячий - 40 грн. Дітям до 4-х років вхід безкоштовний.

 

23 червня (неділя)

Вистава «Гусеня»

Де: Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки

«Гусеня» – не просто казка, а казка-гра. Діти зможуть не тільки спостерігати за веселими подіями цієї вистави, а й взяти в ній участь – пасти Гусенятко, допомагати дівчинці Оленці, гратися у полювання на хитру Лисицю. Режисер – з. а. України В. ЛісовийХудожник – Л. Воробйова Для глядачів 3+  Тривалість вистави – 45 хв.  Початок вистави о 12:00 та 14:00 год. Квитки можна придбати в касі театру. Вартість - 25 грн.

Вистава «Олена не прийшла додому»

Коли:  19:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

Коли одного разу життя у своїй круговерті буденності змусить вас просто зникнути – роззирніться навколо – щастя, воно зовсім поруч. Заради нього вам захочеться слухати, годинами розмовляти, довіряти, прощати, насолоджуватися, віддавати, берегти, кохати, дивувати, цінувати, поважати, пробачати, обіймати, цілувати, любити до останнього подиху…   Квитки можна придбати у касі театру.

Концерт «Музична мозаїка»

Коли:  18:00

Де: Український дім «Перемога»

Муніципальний Галицький камерний оркестр запрошує на «Музичну мозаїку»Концертом «Музична мозаїка» у неділю, 23 червня, Муніципальний Галицький камерний оркестр під орудою маестро Василя Феленчака закриває свій XXVII концертний сезон. У програмі, складеній за замовленнями слухачів, звучатимуть, Менует» Поля Моріа, «Місячна ріка» Генрі Манчіні, «Ноктюрн» Арно Бабаджаняна, «Дим» Джерома Керна. Вічної романтики додадуть інструментальні версії пісень із диснеєвських мультфільмів «Коли загадуєш бажання під зіркою» та «Понад райдугою», пофілософствувати допоможе «Блюз» Дюка Елінгтона. Спеціально для шанувальників рок-музики звучатимуть попурі на теми пісень «Бітлз» та «Дим над водою» групи «Deep purple», колорит Америки двадцятих років минулого століття передадуть «Рок-бугі» та вибране з мюзиклу «Чикаго». Подарунком для шанувальників української естради стануть пісня Миколи Стецюна «Вишиванка», яку виконає солістка Галина Шевчук, інструментальні композиції - українська народна пісня «Ой, під вишнею» в обробці Ростислава Бабича і його твір «Карпати». Участь у програмі візьме поет Олег Герман.

Beach Salsa Party

Коли:  18:00

Де: Дальній пляж «Sunrise»

Любиш літо, сонце, пляж і танці? Тоді ТИ неодмінно повинен бути на нашій пляжній сальса вечірці. Лови літній формат вечірок від студії Dance Space Ternopil. Salsa, bachata, zouk. Вхід вільний. Дрескод : кольоровий, пляжний. Не забудь засіб від комарів.

Infinito

Коли:  20:00

Де: Ресторан «Bunkermuz»

Хочете відпочити від буденності? Сховатись від спеки? Чи просто провести вечір у хорошій компанії? Приходьте в неділю 23-го червня на території літнього дворику. Де гратимуть найкращі рок, поп і кінокомпозиції в живому виконанні «Infinito бенд», місто Київ. Доторкніться до прекрасного разом із звуками акустичних версій хітів.

Фестиваль «Тернопільські обереги»

Де: Парк відпочинку ім. Т. Г. Шевченка

Регіональний фестиваль народних ремесел, фольклору та хореографії.

Фестиваль дитинства

Коли:  16:00

Де: вул. Золотогірська, 14 (мікрорайон Кутківці)

Хочете вдосталь повеселитися? Запрошуємо діток з батьками на Фестиваль дитинства у Тернополі. Фестиваль дитинства - це чудовий спосіб весело та корисно провести час. Будемо проводити конкурси, ігри, спортивні естафети. Окрім того, під час фестивалю відбудеться акція «Ну ж бо, почитай», де маленьким дітям можна буде почитати цікаві книжки. А як вам боді-арт? Бо у нас будуть аніматори, які малюватимуть яскраві малюнки усім охочим. Отже, програма: *ігри, *конкурси, *боді-арт, *спортивні естафети, *банси, *акція “Ну ж бо, почитай!”, *гра “Морський бій”, *солодощі та багато інших цікавинок.

Семінар-зустріч з Біллом Петерсом (доросла людина з аутизмом)

Коли:  11:00

Де: вул. Михайла Глінки, 1 (Родина Кольпінга)

Семінар-зустріч із Білом Петерсом. Семінар буде цікавим для батьків дітей з аутизмом, для тих, хто працює у сфері розвитку дітей з особливими освітніми потребами, зокрема освітян, психологів, логопедів, реабілітологів, дефектологів. Перша частина буде відбуватися в форматі лекції, де Біл поділиться своїм досвідом реабілітації, своїми відчуттями, своїм баченням світу та взаємодії з навколишнім середовищем та особливостями комунікації. Друга частина буде відбуватися в форматі питання-відповіді. Всі присутні зможуть отримати відповідь на свої болючі питання, що допоможе батькам краще розуміти своїх особливих діток, а фахівцям , можливо, це допоможе краще організувати свої заняття та знайти підхід до дитини, почувши досвід Біла. Біл Петерс - американець- людина з аутизмом (Річмонд, штат Вашингтон), який їздить світом і допомагає таким, як він сам. Своє життя він проводить у подорожах по всьому світу, допомагаючи дітям та дорослим з аутизмом та їх сім'ям налагодити комунікацію, отримати навички, необхідні в повсякденному житті. Біл виступає як друг сім'ї і посередник між батьками і дитиною, як спеціаліст по соціалізації. До того ж, для всіх сторін це своєрідний культурний обмін. Саме так Біл проведе в Україні липень і серпень. Кілька днів Біл буде гостювати у сім'ї, поблизу Тернополя, де виховується хлопчик з аутизмом, де буде допомагати батькам краще розуміти свого особливого синочка, а також хоче поділитися досвідом з усіма бажаючими. У нього немає роботи в звичному розумінні, а його покликання - бути «послом для людей з аутизмом».

Чемпіонат Тернопільської області з лову риби фідером 2019

Коли:  06:00

Де: Гребний канал Тернопільського ставу

Чемпіонат Тернопільської області (ЧО) проводиться з метою: розвитку риболовного спорту в Тернопільскій області; визначення кращих спортсменів та підготовки їх до участі у всеукраїнських змаганнях з риболовного спорту; підвищення спортивної майстерності і удосконалення техніки володіння спортивним знаряддям; пропаганди здорового способу життя та популяризації риболовного спорту. До участі в змаганнях допускаються спортсмени та рибалки-любителі Тернопільскої області та інших регіонів України, які за віком не молодші 15 років. Змагання командно-особисті, склад команди - 2 учасника. Перевагу в реєстрації мають члени обласних ФРС. Учасники зобов'язані: виконувати вимоги поведінки на водоймищах, правил змагань і даного положення, дотримуватись морально-етичних норм поведінки в суспільстві; бути спорядженим відповідним чином для безпечної участі в змаганнях; беззаперечно дотримуватись розпоряджень і вказівок суддів; при погіршенні здоров’я терміново поставити до відома суддю.

Турнір з пляжного волейболу

Коли:  10:00

Де: Пляж Циганка

Відбудеться турнір з пляжного волейболу серед аматорських команд «Ternopil cup». Запрошуємо позмагатися любителів пляжного волейболу. У змаганнях можуть взяти участь команди, у яких гравці віком від 18 років. Склад команди - 2 учасника, незалежно від статі. Кількість команд не обмежена. Змагання проводиться за офіційними правилами пляжного волейболу.

Творча неділя

Коли:  16:00

Де: Дитячий розважальний центр «Мадагаскар»

Майстер-клас «Умілі ручки».

Виставка «Роботів&Трансформерів»

Коли:  10:00

Де: ТРЦ «Подоляни»

Унікальна виставка роботів та трансформерів з металу, в повну величину, що увійшла в « Книгу Рекордів України »! На ній представлено більше 20 роботів із металу. Оптимус Прайм - висота якого 3,5м. Бамблбі - вага якого більше тони, справжня машина трансформер та шоу танцюючих роботів. Квитки: Дорослий - 50грн. Дитячий - 40 грн. Дітям до 4-х років вхід безкоштовний.

Пікнік біля модринок 4/100

Коли:  11:00  Парк Шевченка (Трав'яний пляж, біля «Динамо»)

Вибір читачів за тиждень

Відео