Що чекає тернополян на вихідних?

0

Вистава «Гуцулка Ксеня», концерт Оксани Мухи та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

21 квітня  на вас чекає:

Міжнародний фестиваль електронної музики та мистецтва проходитиме у Тернополі вже всьоме. Цього разу - у «Бункермузі»  з 19 до 22 квітня.

Тернополян запрошують подивитись виставу «Рятуйте, мене женять» у Тернопільському драматичному театрі імені Тасара Шевченка. Початок – о 19 годині. Квитки – у касі драмтеатру.

Тернополяни можуть відвідати щосуботні тренування «Клубу жіночої самооборони» у місті Тернополі за адресою вул. Новий світ, 9 (спортзал школи №2) об 11.00. вхід – вільний Довідки за телефоном: 0983052270 (Оксана).

У суботу, 21 квітня о 18 год. в Драматичному театрі відбудеться відкриття Міжнародного фестивалю-конкурсу духовної пісні та камерної музики «Я там, де є благословення». Цьогоріч у заході беруть участь близько 500 конкурсантів, серед яких виконавці та колективи різних християнських конфесій з України, Грузії та Польщі.

22 квітня на вас чекає:

Тернополян запрошують подивитись виставу «Гуцулка Ксеня» у Тернопільському драматичному театрі імені Тасара Шевченка. Початок – о 19 годині. Квитки – у касі драмтеатру.

Цієї неділі, 22 квітня громадська діячка та спортсменка Лілія Проць проведе традиційну ранкову РУХАНКУ в парку Шевченка. Захід відбувається щонеділі на острівку «Чайка». Початок о 10.00.

22 квітня тернополян кличуть у палац культури «Березіль» на концерт Оксани Мухи. Початок о 18.00. квитки – у касі ПК «Березіль».

22 квітня о 17:00 в залі Тернопільської обласної філармонії відбудеться концерт з нагоди святкування 60-річчя Тернопільського музичного училища ім. С.Крушельницької. Квитки – у касі філармонії.

Концерт гурту «Vivo Music Band» відбудеться 22 квітня у ПАБі «Хмільне щастя»(ТРЦ Подоляни"). Початок о 19.00.

У тернопільському драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка продемонструють виставу для дітей під назвою «Кришталева туфелька », автором якої є Б. Мельничук. Що ж розповідає дітлахам казка можна дізнатись вже 15 квітня. Початок о 13.00.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео