Орест Сарматський

Що робитимуть завтра у Тернополі студенти і молоді вчені України та Польщі?

unnamed

Міжнародна науково-практична конференція студентів і молодих учених «Соціально-економічні аспекти розвитку економіки» розпочинає свою роботу 27 квітня у ТНТУ.

 

Два на дні на базі Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя триватиме Міжнародна науково-практична конференція студентів і молодих учених «Соціально-економічні аспекти розвитку економіки».

Конференція організована Міністерством освіти і науки України, ТНТУ, Вінницьким національним аграрним університетом,

ДННУ «Академія фінансового управління», Львівським національним університетом імені Івана Франка, Університетом

державної фіскальної служби України, Вроцлавським економічним університетом, Люблінською, Опольською та Ягеллонською Політехніками.

Студенти та молоді вчені із України та Польщі розглядатимуть

актуальні проблеми сучасного управління в Україні та за кордоном, низку проблем, що стосуються маркетингових технологій підприємства, механізм формування та розвитку фінансово-економічного потенціалу вітчизняних підприємств у процесі реалізації стратегічних цілей національної економічної системи.

Також під час конференції йтиметься про соціально-психологічні аспекти в бізнесі, сучасний стан і перспективи розвитку обліку, аналізу, аудиту та оподаткування, фінансове забезпечення процесів глобалізації та регіоналізації.

Фото – відкриті мережі

Вибір читачів за тиждень

Відео