Скуштувати справжній ель і дізнатися секрети його варіння зможуть тернополяни вже завтра

Вихідні справжнього м'яса та крафтового пива влаштовують для гурманів у дружній ресторації “Мамонт”.

Другий рік поспіль мешканців Тернополя запрошують на тематичні вихідні (6-9 травня) до місцевої ресторації, де будуть проводити лекції з приготування пива місцеві пивовари. На міні-фестивалі для гостей та відвідувачів закладу будуть доступні різні сорти пива від кращих крафтових пивоварень на любий смак, а також з цієї нагоди ресторатори створили спеціальне меню. До речі, основною стравою буде справжнє м’ясо від Темура Ферояна, який займається приготуванням м’яса вже двадцять років.

unnamed (12)
unnamed (12)

6.05 о 18:00 в приміщенні дружньої ресторації “Мамонт” читатимуть лекцію про “лагер”, а 9.05 о 18:00 про “ель”.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео