Олеся Поліщук

Справа головного лісівника Тернопільщини: звільнили чи залишили на посаді

img-3209-ee

Начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Олега Яремка, якого підозрюють в отриманні хабарів, не звільнили з посади.

Про це пише Суспільне. У повідомленні йдеться, що вони отримали відповіді на інформаційні запити, надіслані до обласного управління лісництва та Держагентства лісових ресурсів.

- Нагадаємо, що Олега Яремка планують звільнити, розповів директор Львівського управління Державного бюро розслідувань Руслан Ляшко 14 грудня. Написали й те, що інформації про звільнення будь-яких інших працівників немає, - йдеться у повідомленні.

Кореспонденти Суспільного телефонували до речниці Львівського управління ДБР Тетяни Муравель, щоб отримати коментар щодо цієї ситуації. Вона розповіла, що працівники Держбюро розслідувань Львова займалися справою щодо службової недбалості начальника обласного управління лісництва. За версією слідчих, він не забезпечив охорони лісів на території чотирьох заказників. Цю справу розглядає Тернопільський міськрайонний суд, розповіла речниця. За її словами, за час розгляду ДБР двічі зверталось з клопотанням про відсторонення Олега Яремка від займаної посади. Суд відхилив ці клопотання.

Як повідомляв Терен, Олега Яремка, за словами працівників ДБР, планували звільнити з роботи.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео