Список «Best men-2020» від глянцю «Just One» у Тернополі очолив відомий бренд-шеф (фоторепортаж)
У фешн-індустрії багато уваги приділяють жінкам, звертає увагу засновниця тернопільського глянцевого журналу «Just One» Діана Гетун. Тому цього разу новий випуск глянцю містить список «Best men-2020» – найкращих чоловіків міста, які є лідерами у своїй сфері. Туди потрапили бренд-шеф, стоматолог, хірург, адвокат, засновник бренду взуття.
– Ці чоловіки зробили неабиякий внесок у розвиток своєї сфери в Тернополі, – звертає увагу Діана Гетун. – Тому ми вирішили розповісти про їхній шлях до успіху в новому випуску журналу «Just One». Презентували номер на коктейльній вечірці, яка цього разу проходила у вільній невимушеній атмосфері. Кожен міг почути історії чоловіків із списку, а також подивитись покази від українського виробника білизни та від шоу-руму нашого ТРЦ.
На обкладинку журналу із списку «Best men-2020» потрапив бренд-шеф Віталій Гуралевич, який більше десяти років розвивається в кулінарній сфері. Він відомий багатьом як кулінарний експерт на телеканалі СТБ, також є учасником і переможцем кулінарних міжнародних конкурсів, організатором «Кулінарного Кубка Західної України», членом журі престижної ресторанної премії «Сіль-2020» та асоціації шеф-кухарів України, виконавцем кулінарних рекордів в одному котлі у Тернополі (3000 л ухи та 1700 л польського журека).
– На обкладинку глянцевого журналу я потрапив вперше, – зізнається Віталій. – Довго думав, що має відображати це фото. Усі ідеї до мене приходять спонтанно. Це спрацювало і щодо даного випадку. Тож на фото я між двох інших постатей, які символізують добро і зло. А особистість є серединою між цими двома образами.
Тепер бренд-шеф цікавиться козацькою кухнею і хоче продемонструвати свої страви на міжнародному шоу.
– У мене є свій почерк приготування страв, за яким впізнають мене гості, – продовжує Віталій. – Він буде і в козацькій кухні, де додають багато риби. Козаки споживали сушену солону рибу, часто щербу. Вони не їли м’яса, а багато каш – мамалигу та іншу. Тож страви будуть відповідно таких поєднань продуктів.
Також бренд-шеф зізнається, не завжди виходить дотримуватись здорового способу харчування.
– Вдома я готую рідко, передав цей пост дружині, – розповідає Віталій. – Здорове харчування для мене – це свіжі овочі та екопродукти із ферм класичного способу приготування. На жаль, через насичений робочий графік доводиться харчуватись street food, яка займає 25 % у моєму меню. Але коли є можливість, готую вдома, дружина тестує, тоді допрацьовую на роботі і вводжу в меню нову страву.
Також у список «Best men-2020» від журналу «Just One» увійшли:
-стоматолог Руслан Павлишин;
-пластичний хірург Олег Стахів;
-стоматолог Артем Олексюк;
-засновник магазину побутової техніки Віталій Вітрук;
-засновник бренду взуття Ігор Малецький;
-нейрохірург Ігор Загрійчук;
-адвокат у справах ДТП Віктор Карчевський;
-засновник бренду взуття Антон Кузьмін;
-адвокат Ігор Грода.
Під час розіграшу подарунків гостя продекламувала вірш Кіплінга «If» про справжнього чоловіка:
СИНОВІ
Коли ти бережеш залізний спокій
всупір загальній паніці й клятьбі,
коли наперекір хулі жорстокій
між невірів ти віриш сам собі.
Коли ти вмієш ждати без утоми,
обмовлений, не станеш брехуном,
ошуканий, не піддаєшся злому
і власним не хизуєшся добром.
Коли тебе не порабують мрії,
в кормигу дум твій дух себе не дасть,
коли ти знаєш, що за лицедії —
облуда щастя й машкара нещасть.
Коли ти годен правди пильнувати,
з якої вже зискують махлярі,
розбитий витвір знову доробляти,
хоча начиння геть уже старі.
Коли ти можеш всі свої надбання
поставити на кін, аби за мить
проциндрити без жалю й дорікання —
адже тебе поразка не страшить.
Коли змертвілі нерви, думи, тіло
ти можеш знову кидати у бій,
коли триматися немає сили
і тільки воля владно каже: стій!
Коли в юрбі шляхетності не губиш,
а бувши з королями — простоти,
коли ні враг, ні друг, котрого любиш,
нічим тобі не можуть дорікти.
Коли ти знаєш ціну щохвилини,
коли від неї геть усе береш,
тоді я певен: ти єси людина
і землю всю своєю назовеш.
(переклад В.Стуса)
Фото «Just One»