Орест Сарматський

Студенти Тернополя у четвер дізнаються те, що їх найбільше цікавить

eplus

Інформаційний день «Можливості програми ЄС Еразмус+ для ВНЗ та студентів, випускників, викладачів і адміністративного персоналу» проводить ТНТУ.

Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно з Тернопільським національним технічним університетом імені Івана Пулюя  проводить 27 квітня Інформаційний день «Можливості Програми ЄС Еразмус+ для ВНЗ та студентів, випускників, викладачів та адміністративного персоналу».

Подія відбудеться у корпусі № 2 університету, в читальному залі науково-технічної бібліотеки, ауд.58.

Науковці розкажуть про програми мобільності для студентів, випускників, викладачів та адміністративного персоналу у вищій освіти. Під час обміну досвідом студенти-учасники міжнародної кредитної мобільності Еразмус+, асоціація випускників Еразмус Мундус поділяться своїми думками щодо участі у навчальних програмах, розкриють можливості в рамках Програми Еразмус+ для вищих навчальних закладів.

Нагадаємо, що Навчальна (академічна) мобільність за Програмою Еразмус+ має мету сприяти міжнародній мобільності студентів, викладачів та працівників вищих навчальних закладів. Роль вищих навчальних закладів у цьому процесі – організувати такі індивідуальні можливості, взявши участь у конкурсах Програми Еразмус+. Участь у таких конкурсах дає можливість вищим навчальним закладам вдосконалити навички управління міжнародними проектами, покращити свій організаційний потенціал, відкрити нові горизонти для інтернаціоналізації вищої освіти як на організаційному, так і на індивідуальному рівнях для свого навчального закладу та своїх студентів, викладачів та працівників задля подальшої участі в майбутніх міжнародних проектах з партнерами з усього світу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео