Тамара Коблик

Сусідню область атакували безпілотники, виникли пожежі

Над ліквідацією пожеж працювали 32 рятувальники, залучали 6 одиниць спецтехніки

У ніч на 6 вересня російські окупанти атакували Львівську область ударними безпілотниками. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у фейсбуці.
 
Близько 03:15 цієї ночі у Львівському районі у промисловій зоні впали уламки безпілотника типу «шахед» – «герань-2». Загорілися 4 вантажівки. На місце оперативно прибули вогнеборці. За 1,5 години пожежу вдалося загасити. На жаль, машини ремонту не підлягають, — йдеться у повідомленні.
 
Над ліквідацією пожеж працювали 32 рятувальники, залучали 6 одиниць спецтехніки. 
 
Загалом під час двох повітряних тривог, які оголошували на Львівщині цієї ночі, ворог атакував сусідню область трьома ударними безпілотниками. Усіх їх ППО знешкодила.
 
Також міський голова Львова Андрій Садовий у своєму телеграм-каналі додав, що внаслідок падіння уламків пожежа виникла у складських приміщеннях.
 
Після падіння уламків шахеда поблизу Львівської громади здійнялась пожежа. Поблизу Малехова горять складські приміщення. Рятувальники вже на місці і мужньо виконують свою роботу. Інформації щодо постраждалих поки немає.
Жертв чи постраждалих – нема. Усі системи життєзабезпечення області працюють у штатному режимі.
 
Нагадаємо, під час повітряної тривоги у Львові в ніч на 4 вересня пролунала серія вибухів. Пошкоджені житлові будинки. Загалом постраждали 53 людини. На жаль, семеро загинули, серед них, за уточненими даними, двоє дітей (7 та 14 років).
 
Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео