У Тернополі попрощалися з 44-річним воїном Володимиром Демидасем (відео)

Володимир Демидась служив помічником гранатометника у морській піхоті. Загинув на Донецькому напрямку 30 серпня. Світла і вічна пам’ять

44-річного воїна Володимира Демидася поховали в Тернополі 4 вересня. Провести його в останню путь прийшли рідні, близькі та всі небайдужі.

Володимир Демидась служив помічником гранатометника у морській піхоті. Загинув на Донецькому напрямку 30 серпня. У воїна залишилися дружина та 16-річна дочка. У рідних та друзів назавжди залишаться про нього найкращі спогади. 

Він був сміливий, на нього можна було покластися. Мені дуже шкода його мами, він у неї єдиний син. Дочка може гордитися таким батьком, бо він Герой, – каже однокласниця захисника Ольга.

Як розповідають знайомі полеглого Героя, 2023 року він пройшов військове навчання в Англії та Нідерландах, після чого воював на Херсонщині. Місяць тому побував вдома у відпустці, згодом відправився на передову, де й загинув. 

Друг Володимира Віталій пригадує останню з ним зустріч:

Я його бачив місяць тому, коли він приїжджав додому. Він казав: «Я не хочу їхати». Він не хотів, якось передчував. Він завжди все передчував.

Поховали Володимира Демидася на Микулинецькому кладовищі. Вічна та світла пам'ять Герою!

Володимир Демидась служив помічником гранатометника у морській піхоті. Загинув на Донецькому напрямку 30 серпня

Автор: Дмитро Юрас

Фото, відео Терену

Вибір читачів за тиждень

Відео