Ростислав Фук

Священники з Тернопільщини доправили на фронт евакуаційні автомобілі

Загалом впродовж місії група подолала понад 3000 км

Днями священники Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ вчергове здійснили духовну місію у зоні бойових дій. Про це повідомляють у пресслужбі архиєпархії.

Отець Роман Дутчак, отець Тарас Зрайчик та отець Олександр Фарилюк разом із волонтерами Яковом Дуткою і Володимиром Захарківим відвідали військовослужбовців та для полегшення виконання завдань передали чотири евакуаційних авто.

Основною ціллю подорожі був духовний провід військових, уділення Святих Таїнств Покаяння та Євхаристії, якими дуже дорожать наші оборонці, – розповідає отець Роман Дутчак. – Загалом впродовж місії група подолала понад 3000 км, відвідавши дотичні до військових дій територій на Запорізькому, Донецькому і Харківському напрямках.

Окрім підприємців та волонтерів кошти на автомобілі пожертвували митрополит Василій Семенюк, парафія з італійського міста Нолі, а також парафії Тернопільського Архикатедрального Собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці, святого Пантелеймона Цілителя та Всіх Святих Українського народу.

Фото Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ

Вибір читачів за тиждень

Відео