Священик з Лановеччини розвиватиме зелений туризм

філюк

Цікаву пропозицію оприлюднив на власній сторінці «Моя Лановеччина» священик та відомий громадський активіст Олексій Філюк. Влітку він разом з сином планує приймати у себе вдома гостей, котрі прагнуть насолодитися спокоєм та затишком природи та поринути в атмосферу автентичного західноукраїнського села.

«Цього літа ми з сином вирішили приймати у себе туристів, які матимуть бажання відпочити у селі Шушківці і подихати свіжим повітрям, подоїти корову і попити парного молочка, пов'язати вінички у баню і попробувати себе в ролі пасічника, а також поїсти свіжовикачаного медку, пожарити шашличка і піти у ліс на збирання ягід, полежати у вечірній час на траві і подивитися у зоряне небо слухаючи цвіркунів, пограти волейбол, або бадмінтон і покататися на конях, а також дивитися фільми просто неба і поратися по господарству...  Такий собі «Зелений туризм» на Лановеччині на голому ентузіазмі» – пише Олексій Філюк.

Нагадаємо, Тернопільщина є чи не найуспішнішим регіоном у створенні та розвитку зеленого туризму, який останніми роками набирає усе більшої популярності серед гостей.

філюк1
філюк1

філюк2
філюк2

філюк3
філюк3

філюк4
філюк4

філюк5
філюк5

філюк6
філюк6

Фото зі сторінки Олексія Філюка у Фейсбук

Вибір читачів за тиждень

Відео