Віра Олександрович

Такий Тернопіль: міст ще не відкрили, а вандали уже його нищать (фото)

Було біле

Нецензурні написи і хуліганське графіті уже «прикрашають» міст, відкриття якого запланували до Дня Тернополя, тобто 28 серпня.

Нагадаємо, рішення про ремонт пішохідного моста через залізничну колію станції «Тернопіль» - від Привокзальної площі до вулиці Вояків дивізії «Галичина» – ухвалили у кінці березня. У квітні там усе й перекрили. Планували, що закритим для пішоходів той прохід буде упродовж місяця. Проте перші пішоходи там змогли пройти аж 22 червня (читайте ТУТ прим.). Адже під час робіт виявилося, що конструкція набагато більше пошкоджена. Спершу планували вкластися у суму до 200 тисяч гривень, а пізніше змушені були виділяти гроші додатково. Врешті і дату остаточного завершення реконструкції перенесли на кінець серпня. Втім, дехто із тернополян таких зусиль не оцінив.

Як видно на фото, сходи – брудні. Видається, що там уже хтось у туалет сходив. Окрім того, і на сходах, і на пластиковому накритті – купа різних написів, навіть нецензурних. Прибиральники навіть не роблять зусиль змити це. Скажімо, двірник, якого ми застали сьогодні, 11 липня, змітав увесь порох і сміття просто із мосту за паркан залізниці, на дерева і траву.

Брудні сходи
Брудні сходи

Двірник
Двірник

Сходи2
Сходи2

До речі, майстри якраз почали готувати до фарбування сходи на тій частині мосту, що закінчується на перехресті Шопена-Паркова-Малишка. Попередньо робітники побілили там бетонні кріплення, які довелося серйозно підсилювати. І от на білому і чистому тлі днями уже «відзначилися» хулігани…

Сходи1
Сходи1

Готують до фарбування
Готують до фарбування

Найгірше
Найгірше

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео