Віра Олександрович

Тернопіль офіційно проситиме іноземних партнерів закрити небо над Україною

Уже 14-ту позачергову сесію Тернопільської міської ради проведуть в режимі відеоконференції.

Засідання запланували на сьогодні, 6 березня. Початок - о 13 год. Відбудеться це за розпорядженням міського голови №61 від 05.03.2022 р. Відповідно, управлінню цифрової трансформації та комунікацій з засобами масової інформації забезпечити онлайн трансляцію пленарного засідання міської ради через мережу Інтернет.

Обранцям тернополян запропонують розглянути лише одне питання: «Про звернення Тернопільської міської ради до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, урядів і парламентів країн-членів НАТО, послів і дипломатичних корпусів усіх держав НАТО щодо підтримки прохання Президента Володимира Зеленського про закриття неба над Україною».

До речі, збір підписів за таку ініціативу триває у церквах Тернополя. Зокрема, о 10.30 відбулася акція на вул. Тарнавського і Київської. Богослужіння проводив владика Нестор (ПЦУ). Об 11.30, після завершення Архієрейської літургії, оголосять збір підписів в Архикатедрі (УГКЦ). Окрім того, акцію проведуть об 11.15 в храмі на вул. Руській. Там служитиме владика Тихон (ПЦУ).

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео