Тамара Коблик

Тернопільщина провела в останню путь Героя Михайла Бондарука (фото)

Михайло Бондарук був добродушним, скромним, надзвичайно працьовитим, завжди готовий прийти на допомогу іншим. Вічна пам'ять

15 березня Шумська громада попрощалася зі своїм земляком, захисником, відданим патріотом України – Михайлом Бондаруком. 39-річний військовий загинув 1 березня внаслідок ворожого обстрілу у смт Білогорівка на Луганщині.

Про це повідомили на сторінці Шумської територіальної громади у фейсбуці.

У церкві Покрови Божої Матері у Боложівці священнослужителі помолилися за упокій душі полеглого Героя. Поховали Михайла на кладовищі рідного села під оркестровий гімн України та прощальні постріли військових. Для матері Героя було передано прапор, яким була накрита труна, та Пам’ятний лист від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Михайло Бондарук був добродушним, скромним, надзвичайно працьовитим, завжди готовий прийти на допомогу іншим. Саме таким маємо запам’ятати нашого захисника, який до останнього подиху був вірний присязі.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Михайла Бондарука з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на війні загинув бігун-рекордсмен з Тернопільщини.

Фото зі сторінки Шумської територіальної громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео