Віра Олександрович

Тернопільщина: семеро діток вижили у пожежі, але потребують допомоги

6fa57a9c6409ed51

Після пожежі у приватному будинку в с. Чистилів Тернопільського району багатодітній родині потрібна допомога. Про збір грошей не йдеться!

Таке повідомлення на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» зробила Вікторія Лень – відома у Тернополі волонтерка ще із часів Майдану.

Цитуємо її допис:

«Шановні жителі Білецької територіальної громади! В одну із сімей с. Чистилів прийшла біда. У скрутному становищі після пожежі залишаються 7 діточок. Як то кажуть, чужих дітей не буває, тому просимо всіх небайдужих допомогти речами. Сім‘я потребує: одягу, посуду, меблів, продуктів і решти необхідного для нормального життя. Через особливість характеру обидвох мам цих дітей допомога може бути лише у вигляді речей! Точного розміру одягу і взуття ми вказати не можемо, знаємо лише вік дітей: дівчинка 2007 р. н., дві дівчинки – 2008 р. н., хлопчик – 2009 р. н, дівчинка – 2012 р. н., двоє хлопчиків – 2014 р. н. Приблизні розміри взуття: старші дівчата 38-40, Соломійка – 34, Іван – 36, Максим і Валентин – 29-30».

Снимок_Лень
Снимок_Лень

Вікторія Лень особисто готова доправити пожертвуване постраждалій родині. Принагідно жінка ще раз наголосила: «Грошей не збираємо! Залишайте свої пропозиції, як найкраще допомогти! Будемо щиро вдячні, кожному. Миру вашому дому…».

Як повідомляли на місцевих інтернет-ресурсах, у Чистилові в одній хаті жили дві сестри і їхні семеро діток. Наслідки пожежі треба було усувати максимально швидко, інакше – діток могли забрати в інтернат. Саме тому односельці – сусіди багатодітної родини звернулися по допомогу до небайдужих.

Фото зі сторінки Вікторії Лень у «Фейсбуці»

Вибір читачів за тиждень

Відео