Тернопільщині запропонували долучитись до Всеукраїнського проекту (фото)

ZxNmEBiFCe4

Гості із Луганщини перебуваючи на Тернопільщині запропонували жителям області долучитись до Всеукраїнського проекту із патріотичного виховання дітей.

Представники територіальних громад, районних рад і держадміністрацій Луганщини завітали на Тернопільщину у рамках проекту «Децентралізація: Нові можливості – Нові перспективи – Нова країна». Під час зустрічі луганчани запропонували Тернопільщині долучитись до проекту, який сприятиме патріотичному виховання дітей зі східних регіонів.

  • В чому суть проекту: це системний проект щодо підтримки патріотичного виховання, це запрошення дітей і молоді з Луганщини до західних, південних і центральних регіонів України, щоб вони бачили і спілкувались зі своїми друзями. Це може бути і підтримка україномовної літератури, це можу бути розробка і будівництво інфраструктури для молоді на Луганщині, - пояснює заступник голови Луганської обласної держадміністрації Роман Косинський.

47jIdjDxdgE
47jIdjDxdgE

Такі проекти дуже важливі, адже війна що зараз на сході України, - це війна за майбутнє. Інформаційна політика зі сторони агресора дуже сильна, і потрібно із цим боротися. Такий проект – це один із способів.

  • Я можу анонсувати таку попередню ініціативу Луганську, Львівську, які були ініціаторами, до нас долучились Полтава, Вінниця, і я пропоную долучитись і Тернопільській області до цього проекту. - повідомляє пан Олег.

Заступник голови обласної держадміністрації Олег Валов пообіцяв до проекту долучитись і посприяти патріотичному вихованню дітей і молоді не тільки із Луганщини, а й із усієї України.

JHlKCX3C0Vk
JHlKCX3C0Vk

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео