Тернопільщину оминула президентська перевірка. Поки що?

Петро Порошенко доручив вивчити діяльність шести областей України.

Відповідне розпорядження «Про вивчення у 2017 році діяльності місцевих державних адміністрацій» вже підписано та розміщено на сайті Адміністрації Президента.

Згідно з цим документом доручено вивчити діяльність шести областей щодо забезпечення виконання актів і доручень Президента України.

Щоправда, на цей раз Тернопільщина опинилася серед щасливчиків, оскільки 3 сусідні області таки перевірять.

  • Визнати за доцільне проведення у 2017 році у Волинській, Івано-Франківській, Одеській, Рівненській, Сумській, Черкаській обласних державних адміністраціях, районних державних адміністраціях Волинської, Івано-Франківської, Одеської, Рівненської, Сумської, Черкаської областей поглибленого вивчення їх діяльності щодо забезпечення виконання на відповідній території актів і доручень Президента України, взаємодії з територіальними органами центральних органів виконавчої влади стосовно виконання завдань, визначених актами і дорученнями Президента України, - йдеться в розпорядженні.

Таку любов Президента можна пояснити його особливим ставленням до голови Тернопільської ОДА Степана Барни, який чи не єдиний з керівників областей України входить виключно в особисту орбіту впливу Порошенка.

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео