Оксана Бучко

Тернопільські поліцейські відповідають на скарги жителів через... місяць

politsejski-shevron

Тернопільські патрульні розглядати скарги поспішають не завжди. Інколи ситуація вирішується до початку перевірки поліцією її законності.

 - Сумно. І не те, що плакати треба, страшно просто, - зауважує депутат міськради Андрій Шкула на особистій сторінці у Facebook. - Коли на зупинці на Карпенка встановили МАФ (це було 14 вересня), я того ж вечора викликав патрульну поліцію і написав пояснення. Це було стартом для перевірки ситуації в поліції. Тиждень тому МАФ, завдяки спільним зусиллям мешканців, депутатів, виконавчої влади, муніципалів демонтували. І ЛИШЕ СЬОГОДНІ МЕНЕ НАБРАВ ДІЛЬНИЧНИЙ АБИ ПОЧАТИ СВОЮ ПЕРЕВІРКУ ЩОДО ЗАКОННОСТІ ВСТАНОВЛЕННЯ МАФУ. Сподіваюсь крадіжки і важкі злочини в поліції трохи швидше рухаються. І ще: дільничний не винен, навпаки думаю молодець. В їх відділі мало що людей лишилось. Олександр Богомол ви набираєте працівників в поліцію? Може, публічно, на сайті, на стіні (з задоволенням перепощуватиму, інформуватиму знайомих) вкажіть, які вакансії є, які вимоги, які умови. Це не жарти!

На даний час в поліцію Тернопільської області працівників не набирають, повідомляють у прес-службі поліції. Коли розпочнуть набір, також ще не знають.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео