Тамара Коблик

Тернопільські спортсменки та їх тренери отримуватимуть президентську стипендію

Стипендії отримуватимуть троє спортсменок Тернопільського «Інваспорту» та їхні тренери

Спортсменки Тернопільського «Інваспорту» та їх тренери отримуватимуть Президентську стипендію. Про це повідомили в Управлінні молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської облдержадміністрації.

Згідно з указом Президента України №412/2022 «Про призначення стипендій Президента України для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів», стипендію отримуватиме представниця Тернопільського «Інваспорту» Марія Бала. Спортсменку відзначили як бронзову призерку чемпіонату світу 2021 року з дзюдо. У списку лауреатів стипендії Президента також і тренер тернопільської дзюдоїстки Леон Уруський.

А відповідно до Указу Президента України №413/2022,  «Про призначення стипендій Президента України для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів» стипендію за видатні спортивні досягнення отримуватимуть срібна призерка чемпіонату світу 2021 року з легкої атлетики Руслана Муравська та срібна призерка чемпіонату світу 2021 року з пляжного волейболу Софія Яцькова. До переліку стипендіатів увійшов також і тренер Руслани Муравської Михайло Васірук.

Фото управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської облдержадміністрації

Вибір читачів за тиждень

Відео