Ростислав Фук

Тернопільські стоматологи полікували близько 200 захисників на передовій

Мобільний стоматологічний кабінет і надалі продовжить свою роботу та вже готується до чергової поїздки до наших захисників на фронт

Днями з 14-ої чергової поїздки на фронт до тернопільських захисників повернувся мобільний стоматологічний кабінет. Цього разу медики-стоматологи лікували військовослужбовців на бойових позиціях у напрямку Дніпропетровської, Запорізької, Донецької та Харківської областей, повідомляють на сайті Тернопільської міської ради.

За час поїздки полікували близько 200 захисників. Загалом від початку роботи мобільного стоматологічного кабінету 1957 військових отримали терапевтичну та хірургічну медичну допомогу.

Мобільний стоматологічний кабінет і надалі продовжить свою роботу та вже готується до чергової поїздки до наших захисників на фронт.

До слова, проєкт мобільної стоматології реалізували у Тернополі у серпні 2022 року. Кабінет має відповідне стоматологічне обладнання, інструментарій, медикаменти для лікування у польових умовах. Його допомогла втілити місцева фірма «Галіт», яка займається виробництвом стоматологічного устаткування.

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео