Орест Сарматський

Тернопільські водії потерпають від крадіїв

209579037_4053413654780366_3364857556562016215_n (Copy)

Поліцейські Тернопільщини документують нові факти крадіжок із транспортних засобів.

Способи вчинення протиправного зловмисники обирають різні.

Як повідомляє відділ комунікації обласної поліції, із заявою до правоохоронців звернувся мешканець Тернополя. Чоловік розповів, що припаркував іномарку на одній із вулиць обласного центру. Вікно не зачинив, чим й скористалися невідомі. Як наслідок, заявник втратив близько 22 тисяч гривень та особисті документи.

- Від автомобільного злодія потерпів й мешканець Кременця. Молодик повідомив, що із салону автомобіля зник гаманець з готівкою. У ході розшукових заходів працівники територіального підрозділу встановили, що до протиправного причетний 30-річний мешканець одного із місцевих сіл. Підозрюваний вперше попадає в поле зору правоохоронців, - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці закликають мешканців області не залишати цінних речей у салоні автомобіля. Найчастіше зловмисники викрадають автомагнітоли, ноутбуки, сумки, барсетки, документи.

Якщо ваш автомобіль все ж таки обікрали – не торкайтесь транспортного засобу і в жодному разі не сідайте за кермо. Одразу телефонуйте на лінію «102». Оглядаючи пошкодження автомобіля або наявність особистих речей – ви можете знищити речові докази і мінімізуєте шанси встановити злочинця.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео