Віра Олександрович

Тернопільському медуніверситету пощастило із держзамовленням на бакалаврів

Медичний_універ

Конкурсна комісія Міністерства охорони здоров’я України (МОЗ) визначила 17 закладів вищої (післядипломної) освіти, що виконуватимуть державне замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних кадрів і підвищення кваліфікації у 2021 р.

Також, за відповідним наказом МОЗ, затверджені обсяги держзамовлення у 2021 році на прийом за освітнім ступенем бакалавра, магістра, аспірантів і докторантів, інтернів і слухачів до закладів вищої та післядипломної освіти. Що цікаво, найбільше бакалаврів набиратимуть у Тернопільському національному медичному університеті ім. І. Горбачевського. Загалом цифри виглядають так: - на прийом бакалаврів – 79 місць (найбільше – 36 у ДВНЗ «Тернопільський національний медичний університет ім. І. Горбачевського МОЗ України»); - магістрів – 4 615 місць (найбільше – 873 у ВНЗ Національному медичному університеті ім. О. Богомольця); - аспірантів – 397 місць (найбільше – 65 у ВНЗ Національний медичний університет ім. О. Богомольця; у закладах післядипломної освіти - 60 у НУОЗ України ім. П. Шупика); - докторантів – 9 місць (найбільше – 2 – ДЗ «Луганський державний медичний університет»); - інтернів – 3 461 місце (найбільше – 440 у НУОЗ України імені П. Шупика); - слухачів-набувачів балів безперервного професійного розвитку – 69 990 місць (найбільше – 17 841 у НУОЗ України ім. П. Шупика).

Довідка. Із переліком вищих навчальних закладів (ВНЗ), які здійснюватимуть підготовку фахівців у 2021 р. можна ознайомитися у відповідному наказі Міністерства. Перелік закладів-виконавців держзамовлення - за посиланням.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео