Віра Олександрович

Тернопільських артилеристів вітали Сопель, Овчарук і Надал (фото)

7

Урочистості з нагоди Дня ракетних військ та артилерії відбулися у Тернополі сьогодні, 4 листопада. З цієї нагоди у місцеву військову частину завітало чимало гостей.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» написав прес-офіцер 44-ї окремої артилерійської бригади Юрій Кульпа.

Нагадаємо, День ракетних військ і артилерії – це державне свято України. Його відзначають щороку 3 листопада на честь українських ракетних військ та артилерії. Святкування цього дня відзначає значний внесок радянських артилеристів у звільнення України у роки німецько-радянської війни і важливу роль сучасних українських ракетних військ та артилерії у справі захисту української держави.

Цитуємо допис Юрія Кульпи:

– У Тернопільській військовій частині А 3215 відбулись урочистості з нагоди Дня ракетних військ та артилерії. Кращих військовослужбовців там нагородили грамотами, подяками і відзнаками різних ступенів і відомств. Представники обласної і міської влади, ветерани РВІА, запрошені на захід, привітали військовослужбовців у своїх виступах. Побажали їм швидкого повернення додому і легкої служби в лавах Збройних сил України...

До речі, після завершення урочистостей гості, а серед них були новопризначений голова ОДА Ігор Сопель, голова обласної ради Віктор Овчарук і міський голова Тернополя Сергій Надал, поклали квіти до стели загиблих артилеристів 44-ї окремої артилерійської бригади.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео