Тернопільським учням показуватимуть документальні фільми про права людини

350x217-6110e1310c408 (Copy)

З 20 вересня по 10 жовтня у Тернополі та області діятиме проєкт від Фестивалю документального кіно Docudays UA, під час якого у школах демонструватимуть фільми  для учнів 5-11 класів на конкретну тематику.

- Тема цьогорічного фестивалю — демократія та демократичні вибори як верховенство влади народу, який через своїх представників відстоює інтереси і цінності різних соціальних груп. Фільми та сценарії їх обговорення адаптовано для учнів 5-7 та 8-11 класів, - повідомили у Docudays UA.

Участь у фестивалі можлива за попередньої реєстрації.  Посилання ТУТ. Зареєструватися потрібно до 1-го вересня цього року. Після чого, до 10-го вересня вчителі зареєстрованих навчальних закладів отримають комплект методичних матеріалів та доступ до фільмів для підготовки до проведення DOCU/ТИЖНЯ.

Для учнів 5-7 класів підготували стрічку нідерландського режисера Єрун ван Велзена. «Цап за голос». А для учнів 8-11 класів – фільм режисера Вейдзюнь Чена «Голосуйте за мене, будь ласка», спільного виробництва Данії та Китаю.

До кожної стрічки команда Мережі кіноклубів Docudays UA спільно із залученими експертами підготували сценарії обговорення та методичні матеріали для вчителів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео