Тернополянам на замітку: як не втратити мотивацію

motivacya-dlya-shudnennya-poradi-ta-rekomendacyi-schodo-pravilnogo-nastroyu-foto-rezultatv-do-pslya_633

«ТЕРЕН» уже дуже багато розповідав, як схуднути, почати займатися спортом, вести здоровий спосіб життя та навіть те, як підкачати сідниці. Але ще жодного разу не розповідав про правильну мотивацію, особливо тоді, коли прямуєш до своєї цілі, а у нашому випадку - здоров'я та ідеальної фігури.

Мотивація: що ж робити? з чого почати?

Для початку вам потрібно вибрати ту причину, чому ви вирішили зайнятися своїм тілом. Оцініть, наскільки це дійсно є мотивацією на шляху до ідеального здоров'я

Якщо стимул знайшовся і бажання привести своє тіло з'явилося, та ви готові йти на жертви, міняти свій розпорядок дня, раціон, то твердо вирішіть, що починаєте процес схуднення не завтра і в понеділок, а просто зараз.

Якщо ви прокинулися на наступний день і встали з думкою, що тепер ви будете прагнути до бажаних форм, то починайте переглядати свій раціон.

Про «головних ворогів» вашої фігури - солодощі, випічку і жири - варто поговорити окремо. Ніхто не примушує вас зовсім відмовитися від цих, хоч і шкідливих, але, в своїй більшості, таких смачних продуктів. Просто необхідно знати міру в їх споживанні.

Мотивація для схуднення насамперед призводить нас до думок про дієти. Але це не правильно. Насамперед ви маєте зрозуміти що схудненням має покращити своє здоров’я, і аж ніяк не зіпсувати його, що дуже часто трапляється, коли люди використовують дієти.

Вести активний спосіб життя та займатися спортом - ось що радять абсолютно все дієтологи. Найпоширенішим «спортом» для жінок є фітнес-зал, і це вже не погано. Якщо ж ви займаєтеся яким-небудь видом спорту в окремо, навіть краще. У наш час популярність придбали заняття йогою. Навіть не дивлячись на абсолютно неактивний на вигляд процес заняття йогою, калорій в результаті згорає майже стільки ж, скільки на біговій доріжці або на велотренажері.

Необхідно відмовитися від слів «я не зможу». Мотивація для схуднення на те і називається так, що відкидає всі ваші слабкості і готує ваш організм до втрати зайвих кілограмів за допомогою тільки ваших зусиль.

Вибір читачів за тиждень

Відео