Оксана Бучко

Тернополянка планує здивувати всіх рекордним шлейфом на випускному

p_76204_11_slidertop2

Попри карантин у Тернополі пройде випускний 31 липня. Під час дійства також хочуть встановити рекорд випускниця планує вразити усіх довжиною шлейфу своєї сукні.

Це має бути рекорд України під назвою «Випускна сукня з найдовшим шлейфом у 100 метрів», який має зафіксувати під час урочистостей о 18:00-18:30 Національний реєстр Рекордів України-2020.

Над платтям працює тернопільська дизайнерка Наталія Стефанчук. Учасниками, які допоможуть встановити цей рекорд, стануть колишні школярі тернопільських шкіл.

Найскладнішою є робота над шлейфом, зізнається дизайнера. Для його транспортабельності підібралм фасон і тканину відповідно до сукні і забезпечили найменшу вагу при такій потужній довжині. У сукні поєднали ніжно-рожевий нюдовий колір, який є трендом цього сезону, і насичено акцентуючий відтінок з блиском, вона оздоблена декором ручної роботи, пір’ям і каменями.

Цікаво, як буде випускниця святкувати свій випускний у такій суперсукні? – пише Наталія Стефанчук. Ми передбачили цей момент сукня виконується у формі трансформера, в якому вмонтовано шлейф, його легко і зручно відокремити за 1 хвилину. Хто ж є цією щасливицею події, поки що зберігається інтрига щодо цього питання.

Нагадаємо, під час випускного нагородять також власників кращих вишиваних костюмів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео