Тернополянка придбала домашній сир з уламками скла (фотофакт)

скло

Відомо, що до якості продукції домашнього виробництва часто виникають запитання, однак неможливо при купівлі сметани чи навіть домашнього сиру пересвідчитись у тому, що придбана продукція справді свіжа і не містить зайвих предметів та речовин. Такий прикрий випадок трапився на місцевому ринку у Тернополі.

Підписниця спільноти «Від Тарнополя до Тернополя» анонімно виставила у мережу інтернет фото, на якому видно уламки скла у «творозі» домашнього виробництва і розповіла як її подруга натрапила на таку знахідку.

сир1
сир1

- Хочу поділитись з вами ситуацією, яка сталась з моєю подругою. Купила вона домашній сир на ринку біля Оріону з сюрпризом, - пише дівчина. - Снідала сиром і порізала язик. Скло. Коли ми прийшли з нею на ринок до цієї жінки, яка продала сир, її вже не було. Але решта жінок, почувши, з якою претензією ми прийшли, зчинили лемент, як в курнику, що ми з мухи робимо слона, і те, що якщо вона навіть з’їла кусочок скла, то нічого страшного в цьому нема. В санітарній лабораторії на ринку були в шоці, але вони не ведуть облік поіменно, хто продає, тільки аналіз продукції.

Сказали , що були такі «чесні бідолашні бабці» , які привозили навіть котів замість кролів. І відправили нас в швидку через те, що вона могла навіть не почувши проковтнути осколок скла. В швидкій сказали, що ні за допомогою УЗД, ні за допомогою гастроскопії скло вони побачити не зможуть - тільки залишається чекати, коли проявляться симптоми.

Підписниця застерігає людей, а особливо тих, у кого є діти:

- …бо ми завжди хочемо придбати для них натурального, домашнього, не задумуючись про наслідки. Перевіряйте в продавців документи, щоб потім не залишитись зі своєю бідою один-на-один.

Нижче в коментарях ще один підписник виставив світлину, на якій помітно, що придбаний ним сирник був з уламком металу.

сирник
сирник

Фото з спільноти «Від Тарнополя до Тернополя» та Борі Аббатурова

Вибір читачів за тиждень

Відео