Тернополянка здійснила важливу справу в її житті (фото, відео)

file20180924115113_607241415

Тернополянка зібрала речі для дитячого будинку, написавши публікацію про допомогу у соціальній мережі Facebook. Дівчина особисто відвезла речі в с. Нове Село.

Анастасія Паращук, написавши свою першу публікацію у соціальній мережі, закликала небайдужих відгукнутися та допомогти зібрати речі для дитячого будинку.

«Не потрібно витрачати величезних коштів, не потрібно купувати дорогі іграшки, якщо не маєш можливості. У кожного є речі, з яких виросли або недовподоби; іграшки, які давно припадають пилом. То чому вони мають перекидатись десь у шафі чи на поличках, або викидатись на смітник, коли можуть знайти нових власників, які будуть їм дуже раді», - пише у дописі Анастасія.

Участь у зборі речей прийняло понад 60 людей. Дівчина отримувала посилки навіть з Іспанії. За зібрані кошти було куплено фрукти.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«178844,178845»]

«Сьогодні відбувалась поїздка у дитбудинок у с. Нове Село. Все передано діткам. Коли я розпочинала цю акцію, надзвичайно переживала, що люди не відгукнуться. Але тепер я можу з впевненістю сказати, що поруч є безліч небайдужих людей, які завжди готові допомогти. І неважливо чи це кілька гривень, чи ящики солодощів, чи упаковка фломастерів, чи безліч одягу», - з подякою звернулася до читачів дівчина.

Анастасія Мархоцька

Фото з допису 

Вибір читачів за тиждень

Відео