Тернополянка знайшла гаманець з великою сумою грошей та розшукала власника (фотофакт)

2

Тернополянка знайшла на вулиці гаманець з великою сумою грошей та не спокусилася і почала шукати власника. Пізніше вона віднесла гаманець до правоохоронців, які й знайшли власника.

32-річна жителька Тернополя йшла по своїх справах неподалік центрального автовокзалу, як раптом побачила на землі гаманець. Перевірила, що є всередині, щоб визначити особу, яка загубила річ, і знайшла платіжку з іменем чоловіка. Шукала вона в найближчих закладах, проте марно.

Пізніше тернополянка звернулася до співробітників Тернопільського відділку поліції. У гаманці було водійське посвідчення, по якому і розшукали власника. Ним виявився 34- річний чоловік, який навіть не одразу помітив зникнення свого майна, повідомляє Національна поліція Тернопільської області. У його портмоне було понад 20 тисяч гривень, на які він хотів купити оргтехніку.

 

1
1

Поліцейські подякували жінці за такий благородний вчинок і дуже раді, що в нашому місті є небайдужі люди.

«Там була неабияка сума грошей, це не 200-300 гривень, а понад 20 тисяч гривень. Не кожна людина змогла б побороти таку спокусу і не залишила б гаманець собі, але нам приємно, що ми працюємо у місті, де є такі свідомі громадяни», – додає слідчий Тернопільського відділу поліції Сергій Заблоцький.

Фото з допису 

Вибір читачів за тиждень

Відео