Що чекає тернополян на вихідних?

unnamed (1)

Фестиваль «Файне місто», виставка Юлії Версти та ще безліч не менш цікавих заходів зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

22 липня на вас чекає:

Тернополян запрошують на Фестиваль вина та сиру. Відбудеться захід 21-23 липня в парку Топільче на Козацькому острові. Організатори обіцяють, що буде смачно.

Тернополян запрошують на фотовиставку відомого тернопільського фотографа Юлії Версти. Виставка під назвою «Кімната» проходитиме з 20 липня до 10 серпня в арт-галереї Бункермуз.

Головна музична подія року у Тернополі - фестиваль «Файне місто» 2017 проходитиме на території  тернопільського іподрому 20-23 липня. Це вже 5 -ий ювілейний фестиваль. “Файне Місто” є одним з небагатьох українських фестивалів, на якому пересікаються практично всі сучасні напрямки музики. Рок, альтернатива, фолк, поп, денс- музику виконують тільки кращі музичні українські та іноземні виконавці на шести сценах фестивалю, які творять музичну частину фестивальної програми.

23 липня на вас чекає:

У рамках фестивалю «Файне місто», 23 липня відбудеться файний холі-флешмоб. Початок о 20.00 біля Main Stage.

Вже цієї неділі, 23 липня запланований футбольний турнір в рамках соціального-спортивного проекту «Зірковий путівник». Відбудеться турнір з міні-футболу «ФУТБОЛЬНІ КАНІКУЛИ». Змагання проходитимуть на універсальному спортивному майданчику по вул. 15 Квітня, 35. Початок об 11.00.

Тернополян запрошують на майстер-клас із приготування традиційної японської страви - суші. Цієї неділі - 23 липня - бренд шеф-кухар САМоГОНної ресторації Віталій Гуралевич розкаже усі секрети приготування смачних суші. Початок об 11.00. Розповсюджена помилкова думка, що у суші використовується лише сира риба. Проте, річкова або прохідна риба, як-от лосось, сирою в їжу не використовується, через високу небезпеку зараження паразитами. Попередній запис за тел. 067 353 14 77. Поспішіть, кількість місць обмежена!

Тернополян запрошують на лекцію про мистецтво від Галини Хорунжи. Захід відбудеться у неділю, 23 липня в Бункермузі. Початок о 16.00

Фестивальний липень у Тернополі просто дивує. І вже незабаром у парку «Топільче», пройде перший фестиваль гончарів у Тернополі «Не святі горшки ліплять».  20-23 липня зберуться професіонали зі всієї України.

Вибір читачів за тиждень

Відео