Оксана Бучко

Тернополяни передали у військову частину 3 тисячі книг (фото)

Переглянути книжкові виставки від різних видавництв та безкоштовно отримати читацький квиток на півроку в обласну універсальну наукову бібліотеку можуть тернополяни 21 квітня. Акцію «Книги у пошуку читача» проводять в місті щорічно до Всесвітнього дня книги й авторського права.

- Книжкові новинки сьогодні представляють тернопільські видавництва «Джура», «Навчальна книга — Богдан», «Підручники і посібники», «Астон», - розповідає заступник директора з наукової роботи у бібліотеці Галина Польова. – Також тернополяни можуть познайомитись із молодою письменницею, лауреатом літературної премії імені Валер’яна Поліщука (2012), членом комітету з присудження Літературної премії імені Уласа Самчука (м. Рівне) Юлією Бондючною. Опісля проведемо екскурсію відділами бібліотеки. Таким чином відкриваємо двері бібліотеки перед новими користувачами ,які потребують книги і читання. За підрахунками, щороку долучаються до числа читачів від 150 до 300 осіб.

unnamed
unnamed

Під час акції також збирали книги для бібліотеки 44-ї окремої артилерійської бригади м. Тернополя в рамках Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна».

- Ми щоквартально передаємо книги у військову частину, - додає Галина Польова. - Усього туди уже відправили 3 тисячі книг протягом трьох років.

unnamed (3)
unnamed (3)

unnamed (2)
unnamed (2)

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео