Оксана Бучко

Тернополяни вже можуть повноцінно поїсти в потягах

50548284_2275867879291747_1020431981252444160_n

Про здоровя пасажирів почали дбати на ПАТ «Укрзалізниці». У потягах тернополяни обирають перші страви, сандвічі, снеки та десерти. Для цього треба подзвонити за вказаним у меню номером, яке залишають у купе.

Як інформує кейтерингова компанія «Укрзалізниці», пасажири мають широкий вибір страв: від  компоту до кус-кус, вівсяної каші, бульйону з грибами, гаспачо. Така корисна послуга діє з листопада у нічних потягах.

Блогерка Наталія Литвин, яка раніше жила в Тернополі, уже перевірила таку послугу. Її зацікавили курячий бульйон за 41 грн та лапша за 68 грн. Також чоловік блогерки звернув увагу на наявність у продажі комплекту для гоління та чищення зубів.

50014505_612715975837497_6146379203106308096_n
50014505_612715975837497_6146379203106308096_n

50041781_632590680492368_4342109097559064576_n
50041781_632590680492368_4342109097559064576_n

50046007_2404162122950453_2531584218253754368_n
50046007_2404162122950453_2531584218253754368_n

Фото зі сторінки Наталії Литвин

Вибір читачів за тиждень

Відео