Тернополяни вже можуть повноцінно поїсти в потягах
Про здоров’я пасажирів почали дбати на ПАТ «Укрзалізниці». У потягах тернополяни обирають перші страви, сандвічі, снеки та десерти. Для цього треба подзвонити за вказаним у меню номером, яке залишають у купе.
Як інформує кейтерингова компанія «Укрзалізниці», пасажири мають широкий вибір страв: від компоту до кус-кус, вівсяної каші, бульйону з грибами, гаспачо. Така корисна послуга діє з листопада у нічних потягах.
Блогерка Наталія Литвин, яка раніше жила в Тернополі, уже перевірила таку послугу. Її зацікавили курячий бульйон за 41 грн та лапша за 68 грн. Також чоловік блогерки звернув увагу на наявність у продажі комплекту для гоління та чищення зубів.
Фото зі сторінки Наталії Литвин