Оксана Бучко

Тернополянин вперше знявся у комедійному телесеріалі (фото, відео)

70476943_2888861354471869_8788983665922146304_n

У ролі житомирського колектора вперше знявся каскадер та актор родом із Тернополя Вадим Павленко. Він зіграв такого героя у телесеріалі «Подорожники». Партнерами стали відомі Ірма Вітовська, Олеся Журахівська, Віктор Андрієнко, Наталка Сумська.

- У комедійному жанрі спробував себе вперше, - розповів Вадим Павленко. – Хотілось чогось нового в акторській роботі. Спершу було важко вписатись у жартівливий лад, коли, до прикладу, мій герой довго шукає дорогу і з нього дійсно стає смішно. Але швидко починав відчувати його характер і ввійшов повністю в образ. Головне, правильно уявити картину перед грою.

У телесеріалі «Подорожники» змальовують життя двох сімей, які передають реалії повсякденних справ у дотриманні українських традицій. Такі сюжети на екранах важливо мати українцям.

- Я на даний час намагаюсь якомога більше вкладати свої вміння в розвиток українського кіно, - додає Вадим Павленко. – Думаю, глядачі зможуть це оцінити після виходу на екрани стрічок «Карпатський рейнджер» та «Брат по крові».

На даний момент Вадим Павленко із польською командою каскадерів працюють над проектом Kotigobba - 3, який знімає Боллівуд (Індія). Актор обіцяє приїхати на деякий час в Тернопіль і поділитись досвідом.

Фото, відео з архіву Вадима Павленка

Вибір читачів за тиждень

Відео