У Бучачі відбувся звітний концерт «Шевченкове слово лунає крізь віки» (фото)

4

7 березня, у районному будинку культури відбувся творчий звіт мистецьких колективів Бучацького району, присвячений 205-й річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка під назвою «Шевченкове слово лунає крізь віки».

До глядачів, учасників й організаторів творчого завіту звернулися перший заступник голови районної державної адміністрації Богдан Бейко.

- Наше головне зобов’язання перед Тарасом Шевченком - нести крізь роки його спадщину, зберігаючи для нащадків полум’я Шевченкових слів, адже братолюбство і благополуччя людей, їх порозуміння і примирення - це головна ідея Шевченка, - зазначив під час виступу Богдан Бейко.

3
3

Це було святкове дійство, в якому поєдналися найкращі традиції українського народу та поетичне слово Тараса Шевченка, чия невмируща спадщина – одна з найбільших вершин людського генія. Тепла, привітна атмосфера концерту з різножанрових номерів, розмаїта виставка декоративно-ужиткового мистецтва, обдарували присутніх яскравими враженнями та не залишили байдужим жодного глядача, додає Бучацька районна адміністрація.

2
2

Фото Бучацької РДА

Вибір читачів за тиждень

Відео